Home Fashion Descoperă confortul în colecția Levi’s® Red Tab Sweats toamnă-iarnă 2021

Descoperă confortul în colecția Levi’s® Red Tab Sweats toamnă-iarnă 2021

4 min read

Indiferent că lucrezi de acasă sau pur și simplu te relaxezi, ar fi greu să găsești o ținută mai confortabilă decât cea formată din piesele de trening. Moi, elastice și confortabile, sunt apogeul hainelor loungewear. Dar în zilele noastre, cu linia fină care începe să se estompeze între casă și birou, este plăcut să ai niște treninguri care sunt nu numai confortabile, ci și prezentabile când ieși din casă. Acesta este momentul în care colecția Levi’s Red Tab Sweats toamnă-iarnă 2021 își face apariția.

 Levi’s Red Tab Sweats

Fiecare piesă Levi’s Red Tab Sweats — Red Tab ™ Sweats Crew, hanoracul Red Tab™, hanoracul cu fermoar Red Tab™, pantalonii de trening lungi și scurți Red Tab™ — este realizată din bumbac foarte moale French terry și vine într-o gamă diversă de culori și modele. Aceste piese de trening ultra-confortabile pot fi asociate și asortate într-o varietate de combinații cu adevărat uluitoare. Au un aer vintage și un fit relaxat. Materialul are o greutate mai mare și surprinde acea estetică clasică, dar totuși perfect modernă, datorită gamei largi de combinații de culori, modele și stiluri.

„Am vrut să creăm o combinație nouă, fără efort și confortabilă pentru toată lumea. Este inspirată din piesele găsite în propria arhivă, cu un look și cu o senzație de anii ’90, cu proporții și stil mai relaxat, dar făcute pentru ziua de azi. Sunt confortabile și cozy, perfecte pentru a fi purtate atât înăuntru, cât și afară. Am cuprins calitatea, confortul și un look cool”, Karyn Hillman, Director de produse Levi’s®.

Asociază-le cu șosetele preferate sau cu papucii de casă pufoși, apoi cu perechea preferată de adidași atunci când vrei să ieși din casă pentru a te duce după cafea. De asemenea, le poți separa pentru a maximiza varietatea stilului lor – pantaloni de trening cu un tricou cu dungi și o jachetă Levi’s® Trucker, hanoracul cu perechea ta preferată de Levi’s® 501 ‘93, pantalonii scurți cu o cămașă de tabără cu nasturi și adidașii retro preferați. Indiferent de combinație, cerul este limita.

Citește în continuare Levi’s® WELLTHREAD® introduce noi culori pe bază de plante pentru toamna anului 2021.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Cărți noi în 2022 pentru peste 40.000 de elevi. 7890 de volume donate în a treia ediție a proiectului CarteTeca

Libris donează în cadrul ediției a treia a proiectului CarteTeca 7890 de cărți. În urma co…