Home Interviews Denis Radu si secretele PR-ului bine facut!

Denis Radu si secretele PR-ului bine facut!

9 min read

#UrbanStoryTeller, #BlackMan și #BlackTeam sunt câteva dintre hashtagurile în spatele cărora îl descoperim pe Denis Radu, specialist în Relații Publice și organizare de evenimente, mereu prezent la cele mai HOT evenimente din capitală și prieten la cataramă cu toate vedetele de la noi.

În câteva cuvinte, te rog să îmi spui cine este Denis Radu?

O întrebare încuietoare oarecum, deoarece sunt foarte critic cu mine însumi. Sunt un om cu bune și rele, cu suflet bun zic eu și cei care au vrut să mă cunoască, rău de gură uneori din cauza frustrărilor de care tot încerc să scap. În rest, sunt devotat jobului, mamei, prietenilor și încerc să mă fericesc și să fericesc pe alții de câte ori îmi stă în putință.

Ești prieten cu toate vedetele de la noi și prezent la cele mai cool evenimente. 

A fost un drum scurt pentru mine până să mă împrietenesc cu multe dintre vedetele de la noi, lung până să mi se arate ce să fac, și plin de bune și rele.

Cum ajunge un om de comunicare să devină un brand în sine?

Brandul este Denis Radu și Monica Munteanu, și fiecare dintre noi cu istorii separate până acum 5 ani. Eu venind din Ploiești și neștiind pe nimeni nu mi-a fost foarte ușor. Rad amuzat de ridiculitatea apariției mele și a altor personaje care au ajuns branduri între timp; când apăream de multe ori la multe evenimente neinvitați, făceam poze cu unii mai cunoscuți, cream relații, etc.  Acum știind ce înseamnă organizarea unui eveniment, le mulțumesc că au contribuit într-un fel la cine sunt acum și că nu m-au dat atunci afară.  Cu vedetele m-am împrietenit treptat dovedind seriozitate, umanitate și respect.

Lucrezi la foarte multe proiecte interesante. Care îți este cel mai drag?

Nu există un proiect mai drag decât un altul. Există însă unul mai provocator de cât altul. Momentan pregătim un eveniment al brandului Almaz și un concert marca Damian Drăghici, Boho Fest de pe 27 noiembrie la TNB.

Care este cel mai neobișnuit eveniment/proiect la care ai lucrat și cum a fost experiența?

Cel mai neobișnuit eveniment la care am lucrat a fost în 2011- de care foarte mulți nu știu – a fost târgul de Crăciun din Piată Floreasca. A fost inedit pentru că nu știam foarte multe, lucrasem doar în zona de vânzări, turism, fashion, beauty și horeca. Dar m-am descurcat cumva.

Ai un stil aparte și până nu demult aveai doar ținute all black. De unde îți iei inspirația pentru ținute? 

Se fac 4 ani de când am abordat stilul all black, de unde și #theblackman. La început mi s-a părut ușor de realizat ca și stil și că mă prinde. Da, mă prinde, însă nu este ușor pe cum pare, și asta pentru că trebuie să faci ca fiecare ținută să aibă ceva aparte, ai nevoie de accesorii cool ca să scoți ținuta din anonimat și totodată să îi dai o notă personală. Nu mă inspir de undeva anume, îmi cumpăr ce îmi permit, ce îmi place și după, pun ce îmi pică la îndemână în funcție de mood. Îmi place să mă joc și să încerc extremele uneori.

Ce bloggeri de fashion, de la noi și internaționali urmărești?

Nu pot nominaliza pe care dintre ei îi urmăresc, pentru că în primul rând sunt mulți, iar mulți dintre cei de la noi îmi sunt prieteni sau amici. De afară urmăresc instagramul unora, nu blogurile.

Cu ce designeri lucrezi și de ce i-ai ales?

Momentan am o singură colaborare care ține deja de un an, cu brandul Innocens de pe Dorobanți, când vine vorba de casual. Când am nevoie de ceva elegant cum ar fi pentru Pitti Uomo, apelez la Cacharel și Florin Dobre

Dacă ar fi să colaborezi cu un designer de talie mondială, pe cine ai alege?

Buna întrebare. N-aș putea alege doar unul, îmi plac foarte mulți. Dar, dacă prin absurd aș putea face asta clar ar fi Tom Ford.

Povestește-mi despre Pitti Uomo și prezența ta la eveniment.

In ianuarie se fac 3 ani de când merg la Pitti Uomo. Am ajuns întâmplător, din curiozitate pentru eventimentul în sine dar și pentru frumosul oraș Firenze pe care nu îl vizitasem încă (mulțam Louise.ro). Mai apoi am primit o ofertă de colaborare împreună cu Monica Munteanu și în 2018 se vor face 3 ani de când mergem, devenind deja o tradiție inedită de fashion, travel și good time într-un oraș superb plin de oameni frumoși.

Ce planuri de viitor ai? Vrem să rămânem la curent cu toate proiectele tale.

Poate sună ciudat, poate nu-i tocmai bine, dar profesional nu-mi fac niciodată planuri, pentru că ieri nu mai există, mâine nu știm dacă va fi, așa că doar prezentul contează. Însă, ne dorim să evoluăm și să rămânem cerebrali totodată.

Pe Denis îl puteți urmări pe blogul său personal – denisradu.ro.

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Interviews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

RESTART | Ce veți descoperi în paginile noului număr Fashion Premium Magazine

După o perioadă de două luni în care am fost „blocați” în propriile case, este firesc să n…