Home Music Delia lansează „Miami” în colaborare cu Johny Romano

Delia lansează „Miami” în colaborare cu Johny Romano

4 min read

Delia revine cu o nouă piesă care se numește „Miami”, prima colaborare cu Johny Romano, care va fi inclusă pe coloana sonoră a „Miami Bici 2”.

delia johny romano

„Miami” a fost compusă de Delia și Alex Cotoi, versuri Delia și Johny Romano, producție Alex Cotoi.

Videoclipul oficial de la „Miami” a fost regizat și filmat de Bogdan Daragiu, producție Luca’s Art Film, dar include și câteva cadre din filmul Miami Bici 2 care se va lansa în cinematografe pe 23 noiembrie.

Pentru acest videoclip, Delia a colaborat cu Andra Manea pentru make-up, George Cozma hair și Hilke Muslim pentru styling.

Johny Romano a devenit cunoscut publicului din România datorită piesei „Na Janau”, în colaborare cu Connect-R, cel care l-a și susținut în dezvoltarea carierei sale de artist.

Miami Bici 2 este cel mai scump film independent românesc făcut vreodată, filmat în Los Angeles, Miami și Las Vegas, cu participarea unora dintre cei mai mari actori de la Hollywood.

Miami Bici 1 este unul dintre cele mai de succes proiecte de film românești care a fost difuzat în cinematografe doar trei săptămâni din cauza pandemiei. De aceea, în premieră în România, cu trei săptămâni înainte de lansarea oficială Miami Bici 2, partea întâi va fi difuzată în cinematografe.

Cele două filme sunt regizate de Jesus del Cerro, cu Matei Dima și Codin Maticiuc în rolurile principale.

„Miami Bici 1 și 2 sunt proiectele mele de suflet, așadar este o bucurie imensă ca una dintre piesele de pe coloana sonoră a părții a doua să fie interpretată de Delia care îmi este prietenă de foarte mult timp”, a spus Codin Maticiuc.

Delia a lansat de curând „Sirena Apelor”, un cântec plin de dor și iubire preluat din cultura romă de la Conte Casanova cu videoclip controversat.

Controversată, cameleonică, mereu surprinzătoare, tot anul acesta, Delia a lansat și „Skndl” în colaborare cu Hvnds, un mix de stiluri muzicale rock-trap, un adevărat manifesto al rebelilor, al celor care nu respectă regulile și care vor să își facă vocea auzită, dar și „Lololo”, o piesă care a cucerit România și topurile radio și TV.

Citește în continuare DJ Project și Alina Eremia readuc la viață piesa „Privirea Ta”.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

IED – Istituto Europeo di Design prezintă “Multitudine” la Feeric Fashion Week 2024

Nouă studenți IED din școlile sale din Italia și Spania și-au prezentat colecțiile de abso…