Home Music Delia, invitată specială în cadrul show-ului The Motans Grand Concert

Delia, invitată specială în cadrul show-ului The Motans Grand Concert

2 min read

The Motans pregătește primul concert de anvergură din cariera sa, The Motans Grand Concert, care va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane, iar pregătirile sunt în plină desfășurare. Show-ul, organizat în parteneriat cu LIDL și powered by KISS FM, promite să fie unul de referință, iar Delia este artista care definitivează lista invitaților speciali alături de care The Motans va interpreta piese devenite celebre imediat după lansare.

The Motans Grand Concert

Fiecare colaborare pe care au avut-o The Motans și Delia a fost un succes. „Weekend”, primul lor duet, are peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube și a fost declarat piesa anului 2017. „Rămâi”, piesă lansată acum o lună, cumulează deja peste 9 milioane de vizualizări și a fost #1 în trending YouTube timp de o săptămână de la lansare. In topul MediaForest, piesa s-a clasat pe data de 2 mai pe #1 în topul Radio Românesc și pe #2 în topul Radio Mix Internațional & Românesc.

Din playlist-ul The Motans Grand Concert nu vor lipsi piesa de debut „Versus” care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte să ne fi Născut”, „Jackpot” sau „POEM” feat. Irina Rimes. The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, ci și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.

Biletele se pot achizitiona online de aici.

Citește în continuare AFTERHILLS 2019 – 2 weekenduri de distracție la sfârșitul verii.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Florin Dobre: colecție aniversară de 10 ani

Designerul Florin Dobre a sărbătorit 10 ani de activitate cu o colecție care reafirmă cred…