Home Movies De ce merită să te uiți la „The Assassination of Gianni Versace”

De ce merită să te uiți la „The Assassination of Gianni Versace”

4 min read

Cei care au văzut serialul știu că „The Assassination of Gianni Versace” este diferit de ceea ce te-ar putea face să crezi titlul și trailerul. Într-adevăr, în timp ce publicitatea s-a concentrat în jurul vieții pline de farmec a designerului Gianni Versace, dar și a surorii sale, Donatella, personajul principal al serialului este Andrew Cunanan.

„The Assassination of Gianni Versace”

După ce l-am tot amânat pentru câteva luni, ziua în care am dat play primului episod din „The Assassination of Gianni Versace” a devenit și ziua în care am văzut ultimul episod. Nu știu ce înseamnă asta pentru voi, dăruire sau obsesie, dar este cu siguranță motiv să vorbesc despre serial.

Cele 9 episoade spun povestea lui Andrew Cunanan (Darren Criss), cel care l-a împușcat pe Gianni Versace (Édgar Ramírez) în 1997, pe scările din fața casei sale din Miami. Îi mai vedem pe Penélope Cruz, în rolul surorii designerului, Donatella Versace, și pe Ricky Martin, în rolul partenerului lui Gianni, Antonio D’Amico.

Serialul începe prin a ne arăta o parte din viața designerului, iar primul episod se termină cu uciderea sa.

Dar „The Assassination of Gianni Versace” nu este povestea unei crime, ci parcursul prin care Andrew Cunanan a devenit criminal în serie.

Versace a fost de fapt a cincea persoană ucisă de Cunanan, iar serialul oferă în următoarele episoade contextul primelor crime, care l-au îndrumat pe Cunanan pe calea pe care, în cele din urmă, i-a luat viața designerului.

„The Assassination of Gianni Versace” explorează, de asemenea, experiența lui Cunanan în ceea ce privește orientarea sa homosexuală și cum aceasta se compară sau contrastează cu experiența lui Versace, trăită din poziția unei persoane bogate și celebre.

„The Assassination of Gianni Versace”

Serialul a primit multe nominalizări, iar printre cele mai importante premii câștigate sunt Globurile de Aur de anul acesta pentru cel mai bun serial și pentru cel mai bun actor (Darren Criss).

Performanța transformatoare a lui Darren Criss creează unul dintre acele roluri rare în care nu vei putea să-ți imaginezi pe altcineva. Să sperăm că nu va fi asociat cu personajul pentru restul carierei sale și vom reuși să nu îl vedem pe criminalul în serie Andrew Cunanan în viitoarele sale roluri.

Citește în continuare Oscar 2019. Lista completă a câștigătorilor.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Classix Festival, ziua a 2-a: Viitorul muzicii clasice și Concertul Romantic

Ziua de 17 februarie a găzduit la Iași două evenimente organizate în cadrul Classix Festiv…