Home LifeStyle Culoarea Pantone a anului 2020

Culoarea Pantone a anului 2020

2 min read

Albastru clasic. Calm, încredere, adaptare. Culoarea Pantone a anului 2020 reprezintă o bază sigură pe care să ne stabilim emoțiile și gândurile în experiențele ce urmează.

Culoarea Patone a anului 2020

Ce este culoarea Pantone a anului?

De peste 20 de ani, culoarea Pantone a anului a influențat dezvoltarea produselor și deciziile de cumpărare în mai multe industrii, inclusiv modă, design interior și design grafic. Printr-un proces de analiză a influențelor din entertainment, cinematografie, artă, tehnologie, materiale, texturi sau stiluri de viață, experții de la Institutul de culoare Pantone selectează culoarea care va avea cea mai mare influență la nivel global

Culoarea Pantone a anului 2020

Sugerând calm, încredere și conexiune, nuanța PANTONE 19-4052 Classic Blue evidențiază dorința noastră pentru pace și liniște și ne ajută să ne adaptăm într-o manieră favorabilă la stres și provocări.

„Un albastru fără obstacole, evocator al cerului vast și infinit al serii, Pantone 19-4052 Classic Blue ne încurajează să privim dincolo de ce se află în fața noastră pentru a ne extinde gândurile. Ne provoacă să gândim mai profund, să ne lărgim perspectiva și să deschidem fluxul comunicării”, a spus Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute.

Rămâne să aflăm dacă o culoare are puterea să ne influențeze starea de spirit și modul în care abordăm situațiile în care ne regăsim pe parcursul anului 2020.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Respect pentru piele și natură

Produsele din noile game Yves Rocher sunt formulate cu ingrediente esențiale care asigură …