Home Concurs Concurs Careless Beauty

Concurs Careless Beauty

3 min read

Un nou concurs Careless Beauty îți poate aduce, de această dată, Pachetul de îngrijire organică corporală. Produsele de îngrijire naturală de la Careless Beauty România sunt create din extracte obținute din specii de plante românești și sunt obținute după metode tradiționale, conform rețetelor proprii, brevetate. Gama de cosmetice naturale conține peste 40 de plante și fructe, materie primă ce reprezintă natura vie din toate anotimpurile.

Pachetul de îngrijire organică corporală este dedicat persoanelor care prezintă vergeturi, celulită și/sau spărturi vasculare dobândite după naștere, cure de slăbire sau schimbări bruște în greutate, unde țesutul a suferit și/sau se confruntă cu o lipsă de elasticitate.

Produsele pot fi utilizate astfel: Acasă, seară de seară – se aplică Crema Anticelulitică și pentru Vergeturi pe zonele afectate, prin masaj ușor, apoi se aplică Masca Anticelulitică și pentru Spărturi Vasculare și se pot face înfolieri timp de minim o oră. Ulterior, masca se poate îndepărta sub duș.

Concurs Careless Beauty

Tu cum ai grijă de corpul tău?

Astăzi dăm startul împreună cu Careless Beauty Romania unui concurs care îți poate aduce Pachetul de îngrijire organică corporală format din  Crema Anticelulitică și pentru Vergeturi și Masca Anticelulitică și pentru Spărturi Vasculare.

Tot ce trebuie să faci ca să te înscrii este:

  1. Follow Revista FPM
  2. Follow Careless Beauty Romania
  3. Share public al postării de concurs
  4. Lasă un comentariu la postarea de concurs de pe Facebook, în care să etichetezi 3 prieteni.

Se vor lua în considerare înscrierile realizate până pe 29 mai. Extragerea câștigătorului se va face prin intermediul aplicației Random.org. Premiul va fi trimis prin curier câștigătorului imediat ce acesta va revendica premiul și ne va oferi informațiile necesare livrării, cu o adresă de livrare de pe teritoriul României.

Citește în continuare Proiect: Beach Body!

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Concurs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

„Speranțe vis, speranțe flori” al Mihaelei Runceanu, primul șlagăr românesc remixat în cadrul glo™ Creative Camp by Electric Castle

Începutul anului este marcat de lansarea celor trei creații muzicale ale taberei glo™ Crea…