Home Fashion Concepto Primăvară/Vară 2021. O prezentare de modă inedită pentru o colecție sustenabilă, realizată în colaborare cu artiști locali

Concepto Primăvară/Vară 2021. O prezentare de modă inedită pentru o colecție sustenabilă, realizată în colaborare cu artiști locali

4 min read

Într-o perioadă în care pare că multe branduri au pus pe pauză ideile creative pe care le aveau înainte de pandemie, Concepto vine cu o premieră în moda high-end românească și prezintă noua colecție Spring/Summer într-o manieră inedită. 25 de ținute, 10 modele, 5 special guests, 1 fashion show transmis live. Transmisiunea a avut loc în data de 16 Martie pe contul @conceptoline și pe conceptoline.com, dar se poate încă vedea pe contul de Instagram al Concepto. 

Concepto primăvară/vară 2021

Ceea ce caracterizează această colecție Concepto este puterea inspirată de femeile pe care le întâlnim în fiecare zi. Vedem culori îndrăznețe acompaniate de detalii și tăieturi delicate, materiale sustenabile, dar cu un feel plăcut și ușor. Toată colecția este fabricată manual în cadrul atelierului Concepto din Cluj-Napoca, de către oameni pasionați de artă și de frumos.

Cei 5 special guests care au participat la lansarea colecției SS21 au fost @sandrabendre, @fabmusealina, @biancagiurcanu, @laviniaioana și @cristinabelciu. Invitatele s-au jucat cu texturile și și-au ales piesele favorite chiar înainte de eveniment.

Colaborarea cu artiști locali este încă unul dintre lucrurile cu care Concepto și-a obișnuit clienții. Colecția urmează mood-ul pe care l-am văzut în Fall /Winter 20 și include produse handmade în colaborare cu Andreea Panait. Cele 7 produse sunt croșetate manual, iar colecția de bijuterii este handcrafted din bronz și este suflată cu aur de 24K, de Ioana Chis.

Prezentarea a fost susținută de parteneri precum Obsentum, Givenchy, Blomma, Hotel Platinia, Vanilla Events și mulți alți oameni care au crezut de la început în ideea de „altfel de fashion”.

În ceea ce privește partea de beauty, modelele au fost introduse în mood-ul setat de către Ioana Todoran, Sami Andronesii și Sergiu Popa la hair, Angela Kiss și Loredana Lupea pe partea de make-up, iar Diana Flore s-a ocupat de partea de styling. De partea de design floral, care a făcut posibilă transformarea locației, s-au ocupat partenerii nostri de la Blomma Cluj, cu ajutorul celor de la Vanilla Events pe partea de decor.

Citește în continuare Accesorii în tendinţe | Top 10 bijuterii pe care le vom purta în noul sezon.

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oamen…