Home Fashion Accessories Colecția capsulă Salvatore Ferragamo: 42 Degrees

Colecția capsulă Salvatore Ferragamo: 42 Degrees

2 min read

Casa de modă Salvatore Ferragamo prezintă „42 Degrees”, o colecție capsulă sustenabilă, creată de doi dintre tinerii săi designeri, Flavia Corridori și Luciano Dimotta.

42 degrees

Colecția este un tribut adus – așa cum sugerează și numele – fenomenului natural al curcubeului, care apare numai atunci când lumina soarelui lovește picăturile de apă la înclinația exactă de 42 de grade.

Această colecție sustenabilă este rezultatul unui concurs intern organizat de Salvatore Ferragamo care a cerut tinerilor săi designeri să creeze o serie de accesorii „folosind materiale care sunt durabile și în conformitate cu stilul iconic al brandului, realizate în întregime în Italia”.

Rezultatul este o colecție de piese împodobite cu o panglică din țesătură vopsită în culorile curcubeului. Fiecare element a fost conceput utilizând un sistem care reduce consumul de apă, utilizarea combustibililor fosili și a produselor chimice. Colecția nu numai că prezintă creativitatea tinerilor designeri ai casei de modă Ferragamo, dar și durabilitatea și respectul față de mediu. Materialele folosite pentru piesele colecției – încălțăminte sport pentru bărbați și pentru femei, un rucsac și o geantă – sunt piele realizată folosind un procedeu fără metale, cauciuc natural, fibre organice și țesături fabricate din sticle de plastic reciclate. Toate articolele sunt realizate în Italia.

Colecția „42 Degrees” accesorizată cu panglica multicoloră este disponibilă în magazine fizice și online.

Citește în continuare Teaserul viitoarelor colaborări dintre Adidas și Beyonce.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Pandora și Warner Bros. Consumer Products anunță lansarea colecției inspirate de Harry Potter

Colaborarea globală include lansarea unei colecții de bijuterii finisate manual, inspirată…