Home Fashion Cele mai frumoase ținute de la Premiile Grammy 2018

Cele mai frumoase ținute de la Premiile Grammy 2018

3 min read

Anul 2018 este despre oamenii care își spun părerea, susțin adevărul și luptă pentru cauzele în care cred, iar evenimentele la care participă artiștii sunt cadrul perfect pentru a obține expunere asupra unor subiecte importante, atât prin discursuri, dar și prin alegeri speciale vestimentare și de accesorii – simbol al mișcărilor în care cred.

Ediția cu numărul 60 a Premiilor Grammy a avut loc pe 28 ianuarie la Madison Square Garden în New York și a fost prezentată de James Corden.

Din 2004 inclusiv, ceremonia de decernare a Premiilor Grammy s-a desfășurat în Los Angeles, iar schimbarea din acest an ne-am așteptat să aducă cu sine în mod natural și modificări în ceea ce privește organizarea evenimentului, să preia poate din energia imprevizibilă și îndrăzneață a orașului New York.

Însă seara s-a dovedit a fi una neschimbată, liniștită, la finalul căreia Bruno Mars a rămas cu multe premii, dintre care cele mai importante fiind pentru cel mai bun album al anului, cel mai bun cântec al anului și cea mai bună înregistrare a anului, iar noi am rămas în mare parte neconvinși și așteptându-ne la mai mult spectacol din punct de vedere vestimentar de la vedetele prezente. Au fost, cu toate acestea, unele vedete care au ținut să își arate personalitatea prin alegerile vestimentare și au reușit să ne încânte cu ținute pe care merită să ne oprim privirea.

După ce majoritatea participanților la Globurile de Aur s-au îmbrăcat în negru, artiștii din industria muzicii au avut căte un trandafir alb ca simbol al solidarității cu mișcarea Time’s Up. Deși nu a purtat trandafirul, Lorde a transmis cel mai important mesaj al serii, prin versurile unui poem feminist cusut pe spatele rochiei superbe, de culoare roșie, din colecția Pre-Fall 2018 Valentino.

 

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Be a lady they said.

Noul videoclip realizat de Girls. Girls. Girls. Magazine o prezintă pe actrița Cynthia Nix…