Home Fashion Cel mai mare magazin TOPSHOP TOPMAN din sud-estul Europei se deschide la Băneasa Shopping City pe 14 noiembrie

Cel mai mare magazin TOPSHOP TOPMAN din sud-estul Europei se deschide la Băneasa Shopping City pe 14 noiembrie

4 min read

Cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei, al brandurilor britanice de modă TOPSHOP TOPMAN, se va deschide pe 14 noiembrie, la Băneasa Shopping City. Iubitorii brandului britanic sunt așteptați în impresionantul spațiu comercial de peste 1.200 mp, dispus pe două etaje, începând cu ora 10 dimineața.

topshop Băneasa

Două dintre surprizele cu care sunt așteptați clienții de către grupul Voici la Mode, deținătorul francizei în România, constă în faptul că primii 100 de vizitatori care se vor prezenta în fața magazinului în dimineața inaugurării vor primi un card de cumpărături de 100 lei, iar primii 1000 de clienți care vor face achiziții de minimum 100 lei în weekend-ul de deschidere (14-17 noiembrie) vor primi cadou o geantă de cumpărături personalizată cu TOPSHOP TOPMAN.

De asemenea, noua locație considerată flagshipstore va pune la dispoziția clienților și vizitatorilor săi care își doresc și un strop de relaxare pe lângă sesiunile de shopping, servicii de înfrumusețare express (manichiură, pensat, make-up & hairstyling) în salonul special amenajat de către BROW BAR & MORE – binecunoscutul lanț de saloane de înfrumusețare .

Direct din Londra, flagship-store-ul TOPSHOP TOPMAN Baneasa Shopping City va gazdui si pop-up shop-uri exclusive ale catorva designeri londonezi, printre care Jovonna London, WHYTE STUDIO, AoC (Absence of Colour) si RaggedPriest. Totodata, clienții își vor putea personaliza bijuteriile semnate Lisa Angel la un pop-up bar amenajat in magazin.

„Pentru noi este o mare bucurie sa anunțăm deschiderea celui de-al doilea magazin TOPSHOP TOPMAN din România, care de altfel este și cel mai mare din Sud-Estul Europei. Acum putem oferi clienților noștri o gamă variată de articole vestimentare, accesorii și noi branduri, unele dintre acestea fiind disponibile exclusiv în magazinul nostru din Băneasa Shopping City. La acestea se adaugă și serviciului de Personal Shopping, dar și cele de înfrumusețare express, pentru o experiență de shopping de înaltă clasă.”declară Michael Antoniades – General Manager, Topshop Topman, Romania & Cipru

Tot în weekend-ul de deschidere, atmosfera va fi completată de sesiuni live de muzică, asigurate de un DJ chiar din inima magazinului, dar și surprize de tipul „Răzuiești și câștigi” prin care vizitatorii Băneasa Shopping City vor avea șansa de a câștiga un STYLE UPDATE în valoare de 2000 Lei.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

INTERVIU | Meet the young designers | Halațiu Tudor

O nouă generație de tineri designeri își croiește drumul într-o industrie în care nu este …