Home Music Carla’s Dreams lansează un nou single – ”Scara 2, etajul 7”

Carla’s Dreams lansează un nou single – ”Scara 2, etajul 7”

2 min read

Carla’s Dreams revin cu un nou single care se numește ”Scara 2, etajul 7” și care a fost compusă și produsă de Carla’s Dreams, Sebastian Barac, Marcel Botezan, cu care artiștii au mai colaborat pentru ”Secrete” și “Cum ne noi”.

Carla’s Dreams - scara 2 etajul 7

Videoclipul a fost regizat de Roman Burlaca și filmat de Evgheniy Dedkov, iar producția video BR Media Group.

”Scara 2, etajul 7” este o piesă de dragoste în stilul în care artiștii și-au obișnuit deja fanii, cu multă emoție și sensibilitate.

Noi am luat o pauză de la procrastinare condiționată și am scris-o. Ca să vă reducem din “gustul amar” al lenevirii impuse ,). V-am cuprins ,)”, au spus Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams încep toamna în forță cu ”Scara 2, etajul 7”, un single care urmează unei veri cu super reușite și 3 piese în top 10 pe Mediaforest ”Secrete”, ”Seară de seară” și ”3 inimi” cu Irina Rimes. De altfel, ”Secrete” este pe locul 1 în Mediaforest Summer Chart 2020.

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Vanotek, Alina Eremia, AMI, Minelli, 5Gang, DJ Project, Gran Error, SICKOTOY și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Gina Pistol, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții. Global Records este noul reprezentant exclusiv al repertoriului Warner Music în România.

Citește în continuare El Nino și Ioana Ignat lansează single-ul Magie. 

 

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

911 lansează primul lui single în colaborare cu Killa Fonic – „MT.K.”

911 este un nou nume pe scena muzicii trap din România care la doar 17 ani lansează primul…