Home Deco Camera de ambalat vise

Camera de ambalat vise

2 min read

IKEA, în stilul său inconfundabil de a gestiona cât mai bine orice spațiu, te îndeamnă să optezi fie pentru un dormitor strict delimitat în care să asortezi mobilierul cu accesoriile, fie spre unul deschis, pe care să îl combini cu living-ul.
Patul împreună cu tăblia și cadrul reprezintă piesa centrală pentru orice dormitor. Dacă patul are cadru metalic, păstrează-l așa, dacă are tăblie apelează la un tapet cu flori sau cu tonuri de albastru pentru a oferi cât mai multă relaxare.  Ferestrele vin în completarea atmosferei cu perdele ușoare, diafane, prin care lumina să pătrundă cu moderație. În ceea ce privește pardoseala, poți opta pentru un stil vintage, parchetul putând fi sablat pentru un aer antichizat, apoi îl poți îmbrăca în covorașe pufoase, gata să-ți îmblânzească dis de dimineață cele mai grele zile de lucru. De asemenea, tăblia poate fi înlocuită cu o frumoasă și interesantă bibliotecă menită să furnizeze cele mai misterioase vise.

De asemenea, corpurile de iluminat trebuie să pregătească încăperea de somn și relaxare. Optează pentru abajururi de hârtie, veioze și aplice care să difuzeze lumina cât mai discret pentru a crea o atmosferă romantică.

Load More Related Articles
Load More By Alina Farcas
Load More In Deco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Tendințe în design interior pentru 2018

Așa cum ne-am obișnuit, fiecare an aduce cu sine tendințe noi atât în materie de fashion, …