Home Music Călătorie spre „Infinit” cu Roxen

Călătorie spre „Infinit” cu Roxen

2 min read

După ce Roxen ne-a lăsat să ne bucurăm de piesa „Cenușă”, artista revine cu o piesă care să vă atingă, din nou, inima. Chiar dacă nu s-au inventat cuvinte pentru feeling-ul inegalabil dintre două persoane, „Infinit” este piesa care reușește să încapsuleze toate emoțiile prin sound, versuri și interpretare.

infinit roxen

Creditele pentru „Infinit” merg către Theea Mărculescu și David Ciente, care s-a ocupat și de producție.

„Ador să interpretez această piesă, îmi amintește de primii fluturi în stomac pe care îi ai când ești îndrăgostit. Sper ca Infinit să fie soundtrack pentru cât mai multe povești de iubire cu happy end. Love”, ne spune Roxen.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător, bogat și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu piesele sale pe locul #1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul #1 în topurile din România. Pentru artistă, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume. În 2023, artista a atras atenția radiourilor și a publicului cu piesa ,,Cenușă”.

Citește în continuare Delia lansează „Miami” în colaborare cu Johny Romano.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…