Home Deco Bucătării la înălţime

Bucătării la înălţime

2 min read

Te-ai gândit vreodată că poţi urca bucătăria la înălţime, la propriu? KIKA te invită să îndrăzneşti şi să te refugiezi, asemeni prinţesei din turn care meştereşte lucruri magice,  către vederea panoramică pe care o oferă locuinţa ta. În acest fel, vei îmbina pe de o parte stilul practic astfel încât aburii mâncărurilor nu vor mai inunda casa, oricât de bine aerisită ar fi şi pe de altă parte, vei crede mereu că te afli pe una din terasele aflate la ultimul etaj al clădirilor.

Sfat: poţi aduce cât mai multă lumină naturală prin ferestrele largi care aduc natura în casă, chiar şi un ochi mic de geam este potrivit  locului din dreptul chiuvetei pentru ca gândurile să zboare pe fereastră. Şi de ce nu, în nopţile calde de vară poţi deschide luminatorul şi lăsa nu doar lumina naturală să se prelingă în casă, dar şi natura se poate infiltra atât de delicat prin plantele căţărătoare.

Mobilei uni şi minimaliste i se potrivesc de minune accesoriile din gama PIP STUDIO pe care KIKA le introduce în acest sezon. Ceainice vesele, colorate, ceşti şi farfurii din porţelan, diafane şi pastelate, perfecte pentru zilele mohorâte de toamnă, încălzite de aromele dulci sau spicy ale ceaiurilor orientale sau ale prăjiturilor glazurate.

Load More Related Articles
Load More By Alina Farcas
Load More In Deco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Tendințe în design interior pentru 2018

Așa cum ne-am obișnuit, fiecare an aduce cu sine tendințe noi atât în materie de fashion, …