Home Fashion Accessories Brandul de bijuterii Malvensky susține excelența în tenisul românesc și semnează trofeul Luceafărul

Brandul de bijuterii Malvensky susține excelența în tenisul românesc și semnează trofeul Luceafărul

5 min read

Partener oficial al turneului de anvergură WTA 125 – BCR Iași Open, brandul de bijuterii Malvensky, condus de Malvina Cservenschi, devine prima companie de bijuterii din România care creează trofeele învingătorilor, premiind într-un mod autentic performanța la cel mai înalt nivel.

Malvensky BCR Iași Open

„Pentru turneul WTA125 – BCR Iași Open, am tradus unul dintre cele mai cunoscute motive tradiționale românești, un simbol suprem de iubire și lumină într-un trofeu care unește valorile Malvensky cu esența sportului alb: determinare, viziune, disciplină, imaginație, curaj, inovație.

Trofeul este suflat cu aur și pus în evidență pe o bază de marmură de Rușchița. Trofeul pe care l-am creat special pentru această competiție este inspirat din poemul Luceafărul scris de Mihai Eminescu chiar la Iași, o poezie de referință alcătuită din 98 de strofe și care a durat 10 ani pentru a fi finalizată. Această energie, forță și dorință a poetului de a traduce divinitatea și umanitatea deopotrivă într-o operă unică a lăsat în urmă o idee nemuritoare: devenim cea mai bună versiune a noastră atunci când visăm și acționăm, fără oprire și cu dăruire, în numele dorințelor noastre cele mai arzătoare. Îmi doresc ca acest trofeu să fie mereu, pentru câștigătorul său, un reminder al puterii umane de a-și depăși limitele prin disciplină și încredere în sine.”

– Malvina Cservenschi, CEO & Founder Malvensky

Fiecare creație Malvensky își propune să te aducă mai aproape de ceea ce este cu adevărat prețios: valorile și spiritul autentic al fiecărui popor. Onorând tradiții prin bijuterii pline de semnificație și putere, celebrăm frumusețea și armonia la nivel de excelență și inovație.

Înființată în 2012, compania are astăzi 19 angajați și deține un shop online, www.malvensky.com, cât și Casa de Bijuterii situată în Bulevardul Lascăr Catargiu 46, unde își așteaptă clienții pentru o experiență absolută, într-o călătorie a tradițiilor declinate în creații din aur, diamante și pietre prețioase.

Trofeul Luceafărul pentru un turneu de elită

Trofeul aurit oferit de Malvensky nu putea fi acordat decât unei campioane a unui turneu de elită cum este BCR Iași Open. Prima ediție a turneului WTA 125 a reunit pe zgura de la Baza Sportivă Ciric nume importante din circuitul mondial. Ana Bogdan, finalistă la Varșovia în urmă cu o săptămână, Mihaela Buzărnescu, fost număr 20 mondial, jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, fost lider mondial la dublu și loc 20 la simplu, campioană de 9 ori în turnee de Grand Slam la dublu și dublu mixt, sunt doar câteva dintre repere acestui turneu de elită de la Iași.â

Duminică, 7 august 2022 începând cu ora 12:00, se vor disputa finalele de dublu și de simplu ale turneului WTA125 – BCR Iași Open când vom afla cine va lua acasă trofeele Luceafărul semnate Malvensky.

Bilete BCR Iași Open

Citește în continuare Ana Bogdan s-a calificat în optimi la BCR Iași Open.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Cea mai mare ediție Romanian Jewelry Week – peste 230 de designeri, 8 expoziții colective, 4 locații culturale conexe

Asociația Assamblage continuă maratonul bijuteriei contemporane din acest an cu cel mai am…