Home Beauty News Boy De CHANEL | Chanel lansează noi produse cosmetice pentru bărbați

Boy De CHANEL | Chanel lansează noi produse cosmetice pentru bărbați

2 min read

Chanel extinde linia de cosmetice destinate îngrijirii specifice pentru bărbați – Boy De Chanel – cu noi produse care au un efect de uniformizare a nuanței tenului și intensificare a zonei ochilor.

Boy De Chanel
Sursă foto: Facebook/Chanel

Lansată în 2018, gama de cosmetice pentru bărbați Boy de Chanel includea la început 3 produse cosmetice de bază, menite să accentueze în mod subtil trăsăturile: un fond de ten, un balsam de buze și un creion pentru sprâncene.

Acum, brandul își extinde gama cu 3 noi produse de makeup: un anticearcăn, un creion pentru ochi și un lac de unghii, dar și un nou produs pentru îngrijirea tenului, sub formă de gel hidratant.

Boy de Chanel Fortifying Gel Moisturiser are o textură lejeră, poate fi utilizat zilnic pentru hidratare sau ca after-shave și este formulat cu acid hialuronic și extract de cafea verde.

Produsele cosmetice Boy de Chanel Concealer, 3-in-1 Eye Pencil și Le Vernis matte nail polish sunt disponibile în nuanțe care permit atât crearea unui look natural, cât și a unui aspect mai intens, în doar câțiva pași.

Descoperă toate produsele cosmetice pentru bărbați pe www.chanel.com-BoyDeChanel-2020.

Citește în continuare Lady Gaga lansează un nou produs cosmetic pentru conturul ochilor. Eye-Dentify by Haus Laboratories.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Versacepolis | Versace primăvară-vară 2021

Pentru prezentarea colecției primăvară-vară 2021, inspirată de frumusețea și energia natur…