Home Music Blacklist revine cu un nou single în colaborare cu UDDI “Pe repeat”

Blacklist revine cu un nou single în colaborare cu UDDI “Pe repeat”

4 min read

Blacklist prezintă un nou single pe care sigur îl vei pune “Pe repeat”. Piesa a fost compusă și produsă de Blacklist și de data aceasta, este în colaborare cu UDDI. Sound-ul piesei nu are cum să te lase indiferent și sigur vei fredona întruna “Pe repeat”.


“Pe repeat, cu alt beat, cu multe shoturi de tequila si UDDI feat.”, au spus Blacklist.
“Blacklist este un proiect fresh și funky care mi-a atras atenția de la prima lor piesa “Tequila”. Sunt onorat să fiu vocea de pe a doua lor piesă care sper din tot sufletul să vă placă și să vă bucurați de ea. Mulțumesc echipei Global Records, băieților de la Blacklist și lui Carla’s Dreams pentru recomandare. Bless! Jah is love”, a declarat UDDI.

Videoclipul piesei “Pe repeat” a fost regizat și filmat de Roman Burlaca și George Secrieru de la BRFilms, echipă cu care colaborează Carla’s Dreams, și produs de Loops Production. De styling s-a ocupat Anda Crăpătureanu.

UDDI (Dragos Udilă) este un artist în plină ascensiune pe scena muzicală din România, care a reușit să cucerească topurile muzicale cu piese precum ”Ipotecat” (Delia Matache featuring UDDI), ”Prietena ta” (Randi feat. UDDI & Nadir), “Aseara ți-am luat basma” sau ”Bună Marie” (Matteo feat. UDDI).

Născut și crescut în Iași, UDDI a simțit dintotdeauna că muzica este o parte importantă din viața sa.

Prima experiență pe plan muzical a fost X Factor, care a reprezentat o provocare și un pas important pentru cariera sa muzicală.
Muzica sa cu influențe raggae îi reflectă personalitatea smart, fun & fresh, fiind genul de artist care reușește să transmită publicului intensitatea și pasiunea cu care cântă. Anul acesta, UDDI s-a remarcat în show-ul The Four – Cei Patru unde a impresionat juriul și publicul cu niște prestații impresionante.

Single-ul de debut al celor de la Blacklist “Tequila” a cucerit întreaga țară, are peste 28 de milioane de vizualizări pe YouTube în doar 8 luni de la lansare.

Anul acesta, Blacklist au urcat pe scena de la Forza ZU, la show-ul celor de la Carla’s Dreams de la Arenele Romane “Monomaniac”, dar și la Cerbul de Aur.

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

RESTART | Ce veți descoperi în paginile noului număr Fashion Premium Magazine

După o perioadă de două luni în care am fost „blocați” în propriile case, este firesc să n…