Home Health & Beauty Biorepair sau cum îţi poţi transforma zâmbetul într-un veritabil trademark

Biorepair sau cum îţi poţi transforma zâmbetul într-un veritabil trademark

10 min read

Fiecare dintre noi ar trebui să întreprindă acţiuni concrete pentru a se putea mândri, la orice vârstă, cu o dantură sănătoasă şi cu valorificarea la maxim a potenţialului dinţilor naturali. Biorepair, mai mult ca oricare alt brand de igienă orală, aşează în centrul preocupărilor sale PREVENŢIA, absolut toate formulele pastelor de dinţi şi ale apelor de gură fiind concepute pentru a preîntâmpina neplăcerile şi pentru a asigura un fundament solid al danturii, cât mai mult timp cu putinţă.

biorepair

„Să zâmbim mult şi cu toată faţa, să nu ne rezumăm doar la a schiţa puţină bucurie ridicând timid colţurile buzelor şi să ne fie drag de ce vedem în oglindă. Şi de ce remarcă cei din jurul nostru.”

Ritmul de viaţă modern ne-a obişnuit să ne gândim la soluţii doar atunci când se iveşte o problemă. Dacă nu ne doare o măsea sau dacă nu ne deranjează nimic din punct de vedere estetic, vizita la stomatolog se mai poate amâna. Cât despre produsele de igienă orală pe care le folosim acasă, nici vorbă să le acordăm atenţie. Însă nu toate pastele de dinţi sunt la fel, chiar dacă în principiu au o misiune comună: curăţarea danturii şi protecţia cavităţii bucale. Biorepair este diferit în primul rând prin faptul că aduce ceva în plus faţă de toate celelalte branduri de igienă orală existente pe piaţă. Iar acel ceva suplimentar, nu este doar un artificiu de marketing, ci un element esenţial pentru păstrarea sănătăţii dinţilor, fundamentat ştiinţific şi recunoscut de forumurile internaţionale.

biorepair

Având la dispoziţie atât informaţie, tehnologie, aparatură, cât şi echipe de cercetători cu expertiză în arealul produselor de igienă orală, laboratoarele italiene Coswell au conceput gama Biorepair, cea mai avansată în acest moment pe piaţă, în spiritul prevenţiei şi al rezultatelor concrete. Fără promisiuni de miracole, doar ştiinţă pură. Pornind de la ideea că o dantură frumoasă înseamnă în primul rând sănătate, specialiştii au reuşit să pună la punct nişte particule „magice”, capabile să refacă suprafaţa smalţului dentar. Ce este atât de special la ele? Particulele cu pricina sunt alcătuite din hidroxiapatita biomimetica, care are o compoziţie foarte apropiată de cea a smalţului dentar şi care permite integrarea în fisurile invizibile existente pe suprafaţa dinţilor, remineralizând şi reparând în mod ţintit, natural, fiziologic.

Smalţul dentar şi dentina nu se pot regenera întrucât nu au celule. Prin urmare, orice deteriorare este ireversibilă. Ce-i drept, nevăzând cu ochiul liber daunele, acestea nu ne îngrijorează decât în momentul în care suntem nevoiţi să apelăm la medicul specialist. Însă dacă am avea un microscop la îndemână şi am putea să dăm zoom de câteva sute de ori pe suprafaţa unui dinte, imaginea cu pricina ne-ar trage nişte semnale de alarmă serioase. În fiecare zi, dantura este supusă eroziunii, atât chimice (alimente şi băuturi acide, dulciuri cu un conţinut bogat de zaharuri etc), cât şi mecanice (periajul incorect, tratamentele de albire dentare care sensibilizează dentina şi degradează suprafaţa smalţului, roaderea unghiilor etc), fisurile microscopice rezultate contribuind în timp la deteriorarea dinţilor, la creşterea sensibilităţii acestora sau la apariţia cariilor.

Particulele microRepair conţinute de pastele de dinţi Biorepair se infiltrează însă în cele mai mici fisuri de pe suprafaţa dinţilor şi se leagă chimic foarte bine de smalţ, formând un excelent scut de protecţie împotriva plăcii, a tartrului, a cariilor şi a tuturor acizilor şi bacteriilor care pot afecta integritatea danturii.

Biorepair este primul în lume care a reuşit remineralizarea şi repararea microfisurilor beneficiind de ajutorul tehnologiei nano particulelor, aplicate hidroxiapatitei.

Mai mult decât atât, gama Biorepair nu conţine fluor, dioxid de titan, SLS sau parabeni, ceea ce face ca folosirea produselor să fie sigură chiar şi pentru copiii sub şase ani. Rezultatele excepţionale şi feedback-urile clienţilor din întreaga lume, au determinat extinderea de-a lungul anilor a produselor Biorepair, formulei originale destinate protecţiei totale a cavităţii bucale, fiindu-i adăugate atât variante de îngrijire specifică – controlul sensibilităţii (în cazuri de urgenţă, pentru o calmare rapidă, se aplică cu degetul o cantitate mică de produs, pe zona dureroasă – carie-fisură dentară), o reparare intensivă, acţiune anticarie combinată, gingii delicate, albire naturală, cât şi variante speciale pentru protecţia nocturnă sau pentru copii (gama Junior) cu vârste între zero şi şase ani, precum şi 7-14 ani. Nota bene: din ce în ce mai mulţi copii, adolescenţi şi adulţi apelează la dispozitive dentare pentru îndreptarea dinţilor, la contactul aparatelor dentare cu smalţul existând riscul formării unui inel de eroziune. Pentru remineralizarea sau prevenirea formării inelelor de eroziune, Biorepair este ideal.

biorepair

De asemenea, în gama Biorepair se regăsesc şi periuţe de dinţi, apă de gură bio-activă, aţă dentară cerată, dispozitive interdentare etc. Lucruri mici, care introduse în viaţa de zi cu zi, fac diferenţa pe termen lung. Pentru că atunci când vine vorba de zâmbetul nostru şi de sănătatea dinţilor, trebuie să ne intereseze toate modalităţile prin care ne putem bucura de ceea ce ne-a dat natura. Când ajungem să reparăm, deja poate fi prea târziu.

Produsele Biorepair sunt disponibile atât online pe www.optimashop.ro, cât şi în farmaciile din Bucureşti şi din ţară.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Flower Power toată vara cu mușcate colorate și bogate

Acum, primăvara, serele de pepinieră sunt pline de flori colorate de vară. Vă doriți un ba…