Home Editorials Being different is a form of art | Ce veți descoperi în paginile noului număr Fashion Premium Magazine

Being different is a form of art | Ce veți descoperi în paginile noului număr Fashion Premium Magazine

6 min read

Fiecare individ este unic și deosebit în propriul său mod. A fi diferit nu reprezintă un aspect negativ; nu ar trebui să ne sperie sau să ne pună pe gânduri. Adesea, a fi diferit poate constitui o formă de artă, pe care ceilalți nu sunt obligați să o înțeleagă, să o placă sau să o accepte. De ce ar trebui să ne mirăm atunci când ceva se abate puțin de la obișnuitul pe care ochii noștri îl cunosc? Atunci când echipa de modă mi-a propus să abordăm coperta și editorialul cu Alexandra Ungureanu într-un mod puțin neobișnuit, să o scoatem din zona ei de confort, desigur, cu acordul ei, am răspuns afirmativ cu entuziasm! Sunt receptivă la proiecte diverse, iar acest cover story, care nu are un scop comercial, este cu siguranță diferit.

Tot într-o notă diferită, vă recomand să citiți interviul cu Silvia Popescu. Veți descoperi o persoană sinceră și foarte directă, cu o creativitate ce atinge „stadiul de geniu”. Am discutat cu ea despre modă, designeri români și despre cum se îmbracă românii.

În editorialul de modă realizat la Feeric, prezentat începând cu pagina 44, am avut trei modele, doi bărbați și o femeie, însă identificarea lor nu este una ușoară. O explozie de culoare, mișcare și dans, care ne poartă într-o lume ireală. Într-o perioadă în care ne obișnuim că inteligența artificială devine parte din viața noastră, distincția dintre real și ireal devine din ce în ce mai neclară. Ei bine, noi am vrut să demonstrăm că putem face ca lucrurile reale să pară ireale. Alegerea de a crea o imagine ce se confundă cu una generată de inteligența artificială a fost o alegere deliberată și credem că rezultatul a fost unul reușit.

În această ediție, am experimentat și puterea colaborării în imagini, alături de oameni creativi din industrie. De la pagina 24, veți găsi un editorial care surprinde o întâlnire a talentelor, fotografi consacrați, designeri români tineri și make-up artiști în devenire. Această inițiativă a fost realizată în colaborare cu Școala de make-up Ana Cucută, oferind celor la început de drum oportunitatea de a vedea cum se desfășoară un asemenea proiect și cât de importantă este integrarea într-o astfel de echipă. Ne bucurăm că prin aceste proiecte avem ocazia să susținem tinerii creativi în primii lor pași în industrie.

Imaginația nu are limite, iar atunci când vorbim despre ea, cred că ar trebui să ne îndreptăm atenția spre cei mai mici dintre noi. În această ediție, am pregătit un editorial de modă menit să-i inspire pe părinți în alegerea ținutelor pentru copii, fiind primul de acest gen realizat noi până acum. A fost o adevărată provocare să lucrăm cu copiii, am petrecut o zi la fermă, plină de emoție și de momente unice. Lasă-te inspirat de aceste pagini și retrăiește copilăria prin inocența, curiozitatea și veselia lor!

Descoperiți diversitatea și inovația într-un mod captivant în această ediție plină de povești și imagini fascinante, iar după ce ați explorat întreaga revistă, vă invit să ne urmăriți în continuare pe conturile de social media, pe care suntem prezenți constant cu editoriale și noutăți din moda românească.

Descoperă noul număr Fashion Premium Magazine, disponibil în magazinele Inmedio și pe www.fpm.ro/shop/.

Citește în continuare INTERVIU | Alexandra Ungureanu – Cover Story Fashion Premium Magazine iarnă 2023/2024.

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Editorials

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus pe creație | Ce veți descoperi în paginile noului număr Fashion Premium Magazine

Cele mai intense și creative zile din an au coincis cu pregătirile pentru predarea la tipa…