Home Fashion Accessories Bang & Olufsen lansează cel mai cool accesoriu funcțional al momentului: căștile wireless Beoplay HX

Bang & Olufsen lansează cel mai cool accesoriu funcțional al momentului: căștile wireless Beoplay HX

11 min read

Bang & Olufsen anunță lansarea modelului Beoplay HX, o experiență sonoră puternică și autentică cu ANC digital, autonomie de până la 35 de ore de utilizare și confort sporit, exemplificând expertiza brandului danez Bang & Olufsen în sunet, design și măiestrie în realizarea de produse performante.

Bang & Olufsen

Un accesoriu esențial pentru stilul de viață modern, căștile on-ear au un design compact care asigură confortul în timpul purtării și te ajută, datorită calității sonore și capacității de anulare a zgomotului de fundal, să te cufunzi cu totul în experiența dorită, fie că le folosești să asculți muzică, să efectuezi sau să preiei apeluri sau să rămâi la zi cu podcastul preferat. Modelele on-ear care îmbină elementele tehnice performante cu atenția acordată detaliilor de design reprezintă o soluție fashionable și portabilă ce se integrează în mod ideal în stilul utilizatorilor moderni care apreciază calitatea și aspectul în aceeași măsură.

„Angajamentul nostru pentru a crea cele mai bune produse audio a condus la lansarea modelului Beoplay HX, care oferă o experiență sonoră captivantă și precisă, confort maxim și o interfață de utilizare rafinată pentru a satisface obiceiurile, valorile și nevoile clienților noștri. Fie că lucrezi de acasă, călătorești pentru afaceri sau relaxare, scapă de zgomotul de fundal și revoluționează experiența de ascultare cu noile noastre căști.”, spune Christoffer Poulsen,  SVP Product Management, Bang & Olufsen.

SUNET REMARCABIL

Beoplay HX oferă o experiență de ascultare puternică prin intermediul a două difuzoare de 40 mm cu design personalizat, cu magneți de neodim și porturi pentru bas, care asigură o performanţă de bass optimă. Patru microfoane dedicate creează o calitate impresionantă a apelurilor prin utilizarea tehnologiei avansate beamforming, în timp ce optimizarea bateriei asigură până la 35 de ore timp de utilizare – echivalentul a cinci zile lucrătoare de ascultare fără a fi nevoie de reîncărcarea bateriei.

Sunetul specific Bang & Olufsen este îmbunătățit și mai mult datorită difuzării vocale perfecționate, iar experiența de ascultare este și mai fină și mai captivantă datorită introducerii noii generații de tehnologie digitală de anulare activă a zgomotului de fundal (Digital Adaptive Active Noise Cancellation) care anulează zgomotul nedorit fără a compromite calitatea sunetului.

Evadează din cotidian cu sunetul învăluitor al lui Beoplay HX care are capacitatea să recreeze ascultătorului experiența unui concert cu muzica la volum maxim. Prin intermediul aplicației dedicate Bang & Olufsen, utilizatorii pot schimba cu ușurință profilurile audio, presetări ANC, accesând în același timp caracteristicile esențiale direct de pe interfața rafinată a căștilor.

CONFORT SUPREM

Confortul este esențial în timpul purtării căștilor, iar Beoplay HX a fost conceput cu gândul la asigurarea nivelului de confort de care ai nevoie. Ușor și proiectat pentru durabilitate, designul ergonomic asigură purtarea căștilor pe durata întregii zile fără niciun disconfort, indiferent de dimensiunea capului. Acest fapt se datorează benzii cu design îmbunătățit, care este modelată în zona centrală, pentru a fi potrivită pentru purtare îndelungată.

Pernele pentru urechi sunt fabricate din piele moale de miel, iar materialul folosit la interior este o spumă cu memorie care se adaptează la forma și curbele urechii pentru confort sporit. Partea superioară a benzii este realizată din piele netedă de vacă, în timp ce partea inferioară este acoperită cu o țesătură tricotată. Beoplay HX include o husă din material textil care protejează căștile și accesoriile în timp ce vă deplasați.

TEHNOLOGIE ÎMBUNĂTĂȚITĂ

Tot pentru îmbunătățirea nivelului de performanță a căștilor, Beoplay HX a fost creat astfel încât să poată oferi autonomie de până la 35 de ore, evidențiindu-se astfel dintre opțiunile de pe piață. Oferă conectivitate rapidă, puternică și stabilă prin Bluetooth 5.1, Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair și Made for iPhone (MFi). Procesul de configurare a produsului este disponibil atât pe Android, cât și pe dispozitive Apple, ceea ce duce la o interacțiune mai bună, eficientă și fără dificultăți.

CRAFTSMANSHIP ELEVAT

Cunoscut pentru designul rafinat și măiestria scandinavă, brandul Bang & Olufsen a folosit cele mai bune materiale pentru Beoplay HX, cu scopul de a crea cele mai luxoase căști, încorporând piele moale și aluminiu lustruit pentru a asigura standardul de estetică, precum și capacitatea lor de a spori confortul, acustica și durabilitatea. Glisierele pentru braț sunt fabricate din aluminiu reciclat, anodizat, perlat, cu un detaliu în partea superioară. Discul este realizat din aluminiu cu un finisaj atractiv și este amplasat într-o structură din plastic reciclat vopsit cu polimer, creând un contrast prin alternarea suprafețelor netede și mate.

Disponibile în Black Anthracite, Sand și Timber, căștile Beoplay HX beneficiază de o garanție globală de trei ani de la înregistrare, subliniind calitatea la care se pot aștepta clienții când achiziționează produsele Bang & Olufsen.

Căștile Beoplay HX sunt disponibile în România în magazinele: emag.ro, altex.ro și avstore.ro

Despre Bang & Olufsen

Bang & Olufsen este un brand audio de lux fondat în 1925 în Struer, Danemarca, de Peter Bang și Svend Olufsen, ale căror devotament și viziune rămân valorile de bază pentru companie. Timp de aproape un secol, Bang & Olufsen a depășit limitele tehnologiei audio și continuă să stea la avangarda inovației acustice.

Astăzi, fiecare produs Bang & Olufsen este caracterizat în continuare de combinația unică de sunet performant, design atemporal și măiestrie de neegalat. Produsele inovatoare și progresive ale companiei sunt vândute în toată lumea în magazinele Bang & Olufsen, pe bang-olufsen.com și la distribuitorii selectați. Compania are aproximativ 900 de angajați și este prezentă în peste 70 de piețe. Acțiunile Bang & Olufsen sunt listate la NASDAQ Copenhaga A/S.

  • Cadouri inspirate pentru îndrăgostiți

    Luna februarie este, cu siguranță, cea în care vobim mai mult despre îndrăgostiți și mici …
Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Cărți noi în 2022 pentru peste 40.000 de elevi. 7890 de volume donate în a treia ediție a proiectului CarteTeca

Libris donează în cadrul ediției a treia a proiectului CarteTeca 7890 de cărți. În urma co…