Home Health & Sports B-Cure Laser, un dispozitiv medical pentru tratarea durerilor acasă

B-Cure Laser, un dispozitiv medical pentru tratarea durerilor acasă

4 min read

B-Cure Laser este un dispozitiv medical profesional și de uz casnic, portabil, eficient în tratamentul durerii cronice, afecțiunilor ortopedice, inflamației, accidentărilor sportive și rănilor.

B-Cure Laser

Terapia laserului de intensitate joasă (LLLT) tratează durerea și sursa acesteia, folosind un tratament biostimulator non-invaziv. Nu are efecte secundare cunoscute, beneficiile se observă pe o perioada lungă de timp, utilizând aparatul doar câteva minute, de două ori pe zi.

B-Cure Laser este o tehnologie eficientă din punct de vedere al costului – un singur dispozitiv constituie soluția tratamentului durerilor pentru toți membrii familiei, indiferent de vârstă.

Eficacitatea pentru tratamentul durerilor și rănilor a fost demonstrată în cadrul a 5 studii clinice din Italia, Brazilia, Israel și Rusia. Un studiu clinic de succes a inclus 90 de pacienți și a demonstrat că efectul în tratamentul durerii este similar medicamentelor, însă nu înlocuiește recomandarea medicului.

Cum te poate ajuta B-Cure Laser în tratarea durerii?

Dispozitivul se folosește ușor și sigur chiar acasă, timp de 6-8 minute de 2 ori pe zi, reușind să reducă durerea și să trateze inflamația prin puterea mare a laserului.

Ce spun utilizatorii despre B-Cure Laser?

„B-Cure Laser este un lucru nou care a apărut în viața mea și pe care l-am primit cu bucurie. Are o fantă de lumină, pe care poți să o plasezi în locul unde ai articulațiile bolnave. Cu răbdare, aparatul poate să refacă celulele din zona dureroasă și să amelioreze durerile. Eu l-am folosit și pentru mine a existat o ameliorare vizibilă.”, declară actorul Cornel Palade.

„Recomand să achiziționați aparatul B-Cure Laser pentru că el poate fi folosit într-o gamă foarte vastă de afecțiuni, precum lombalgiile, contracturile, spondiloza cervicală, gonartroza, sindromul de tunel carpian, escarole și sunt sigur că poate fi utilizat pentru toata gama de dureri.”, Gabriel Băjenaru – kinetoterapeut.

B-Cure Laser este o inovație împotriva durerii, ce a ajutat oamenii din întreaga lume să lupte împotriva durerii.

Dispozitivul a primit aprobare medicală în multe țări din întreaga lume, inclusiv: Canada, România, Singapore, Finlanda, Germania Marea Britanie și multe altele.

Pentru mai multe informații și detalii: www.b-cure-laser.ro.

Citește în continuare Dr. Emanuel Anti – Implanturile zigomatice, metoda revoluționară pentru un zâmbet frumos.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Health & Sports

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Carla’s Dreams revine cu single-ul “Victima”, o piesă de dragoste pentru suflet și minte

Carla’s Dreams își bucură fanii cu un nou single pentru începutul de an care se numește ”V…