Home Events Ancolette – pantofii fabuloşi pe care îi poţi purta toată ziua

Ancolette – pantofii fabuloşi pe care îi poţi purta toată ziua

5 min read

Ancolette, a prezentat zilele trecute, într-un spaţiu dedicat exclusiv designerilor români, cea mai nouă colecţie de pantofi, dedicată femeii sofisticate, puternice, care are încredere în ea şi vrea să iasă în evidenţă prin accesorii subtile, fine, de calitate.

Cele mai noi modele de pantofi semnate de Anca Tănase au plecat de la ideea că aceştia influenţează nu doar percepţia despre sine, ci şi despre persoanele cu care interacţionăm, lucru dovedit ştiinţiific*. Mai mult decât atât, se pare că există şi o explicaţie referitoare la atracţia femeilor pentru pantofi: pur şi simplu acestea, spre deosebire de barbaţi, atribuie semnificaţii simbolice încălţămintei. Nu este aşadar de mirare că o pereche de stiletto poate frânge inimi.

Povestea Ancolette

Anca Tănase şi-a început cariera în domeniul investiţiilor şi vânzărilor pe piaţa de banking. Jobul a venit la pachet cu un dress code destul de strict. Zi de zi, cel puţin 8 ore trebuia să poarte pantofi cu toc. A ajuns la o colecţie impresionantă pentru că pantofii frumoşi nu erau comozi, cei comozi nu erau şi frumoşi, cei pe care îi purta la birou nu puteau fi purtaţi şi la o ieşire cu prietenii şi tot aşa. Pasionată de desen încă din adolescenţă, Anca s-a trezit creionând pantofii pe care îi visa. Apoi i-a încolţit în minte ideea de a-şi crea propria linie. Încet-încet, după multă documentare, multe încercări şi mai ales multe eşecuri, a ajuns la o colecţie care o reprezintă în totalitate: pantofi care exprimă eleganţă, senzualitate, perfecţi pentru o femeie sofisticată, misterioasă, dar şi pentru o personalitate veselă, jucăuşă. Versatilitate este astfel caracteristica de bază a pantofilor Ancolette.

“Am dorit să creez pantofi care să îţi dea încredere, care să te facă să zâmbeşti şi pe care să îi poţi purta de dimineaţă până seara, chiar dacă au toc. Îmi doresc ca pantofii Ancolette să aducă în viaţa fiecărei femei care îi poartă acea doză de strălucire, de glamour, pe care ne-o dorim şi o merităm zi de zi nu doar la ocazii speciale. Pantofii Ancolette, deşi din texturi fine şi cu detalii delicate, sunt făcuţi pentru a fi purtaţi toată ziua, nu pentru a fi admiraţi în cutie”, a explicat Anca Tănase. 

The new you!

Noua colecţie Ancolette se înscrie în tendinţele anului: culori naturale, de la verde la brun, dar şi accente de culoare cum ar fi albastru electric ori albastru vintage sau Greenery. Acestea sunt combinate cu detalii delicate: funde, panglici de satin, decupaje fine, dar şi cel mai important detaliu, un toc ameţitor şi totuşi confortabil. În cea mai nouă colecţie semnată Anca Tănase vei regăsi botine perfecte pentru o primavera capricioasă, pantofi decupaţi, sandale senzuale. Printre texturile alese sunt pielea texturată, pielea întoarsă, pielea cu irizaţii. Te invităm să descoperi o colecţie de pantofi care te va face să te simţi cu adevărat specială, în fiecare zi!

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Cum să te îmbraci ca un gentleman, adăugând inovaţie stilului clasic

În acest sezon, ECCO le propune domnilor să aducă în actualitate arta de a fi un gentleman…