Home Music Alina Eremia prezintă „3 luni” – cea de-a doua piesă lansată de ea în cadrul THE SESSION!

Alina Eremia prezintă „3 luni” – cea de-a doua piesă lansată de ea în cadrul THE SESSION!

2 min read

Alina Eremia lansează piesa „3 luni”, cu un sound extrem de fresh și actual. Chiar dacă versurile au ca temă dezamăgirea în iubire și relațiile care au o perioadă determinată de 3 luni, ritmul este unul plin de energie, iar vocea puternică a Alinei amplifică trăirile date de melodie.

alina eremia 3 luni

„De-a lungul acestui an, am adunat foarte multe piese scrise de mine împreună cu alți songwriteri. <<3 luni>> este una dintre piesele pe care mi-am dorit extrem de mult sa le lansez. Se simte amprenta lui CSD, iar producția este opera lui Alex Cotoi și vreau să le mulțumesc amândurora pentru implicare. Piesa a luat naștere în luna februarie, dar cred că acum a fost momentul potrivit să se facă auzită. Mesajul este unul cât se poate de ușor de descifrat. Piesa asta și-a croit drum direct în inima mea și va ajunge la cine are nevoie de ea”, a declarat Alina Eremia.

Videoclipul a fost regizat de Șerban Racovițeanu, imaginea poartă semnătura lui Paul Tatcu, editarea aparține lui Vlad Dicianu, iar producția – Loops Production.

Artiștii Global Records lansează luna aceasta, în cadrul THE SESSION, piese de suflet, în ale căror videoclipuri, filmate într-un spațiu geometric, accentul este pus pe stările transmise de melodii și pe stilul fiecăruia dintre ei. Toate clipurile vor fi disponibile pe YouTube și în magazinele digitale, dar și pe TV, în exclusivitate pe Music Channel.

Citește în continuare AMI spune „Atât de Fain” în cadrul seriei THE SESSION!

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Se deschide expoziția de pălării semnată NITA SAO x Sun Plaza

Ana Istodorescu aduce universul elegant al pălăriilor unicat și al colecțiilor inspirate d…