Home Music Alina Eremia lansează “In Zadar | Behind The Music”, primul documentar al artistei

Alina Eremia lansează “In Zadar | Behind The Music”, primul documentar al artistei

3 min read

“În Zadar | Behind The Music” documentează procesul creativ al Alinei Eremia, care alături de autori internaționali și producători români petrece o săptămână în Zadar, unul dintre cele mai vechi orașe din Croația.

Alina Eremia In Zadar

Lista de autori a fost alcătuită din Taneisha Jackson, Alex Hosking, Georgia Meek, Kristin Marie, Oli Som, în timp ce partea de producție a fost realizată de Alex Parker, Alex Ghinea (911) și Costin Dominteanu (Domino), trei producători români cu multiple locuri întâi pe radio.

Pe parcursul documentarului o putem urmări pe Alina împreună de echipa creativă în acțiune, atât în studiourile din cadrul vilei în care au fost cazați, dar și într-un context aparte, o sesiune având loc pe o plajă de la Marea Adriatică.

Totodată, fanii pot auzi în exclusivitate părți din piesele ce au luat naștere în Croația, urmând ca Alina să lanseze un EP cu muzică creată pe parcursul documentarului, în această toamnă.

Alături de sesiunile și procesul de înregistrare pentru noul album, documentarul ne introduce și în călătoria internă a artistei, încercarea ei de a se cunoaște mai bine, oferind o șansă fanilor să afle mai multe despre ce înseamnă universul “Alina Eremia”.

Alina Eremia este una din cele mai iubite artiste din România, dar și unul din cele mai mari proiecte muzicale, având o serie impresionantă de no.1 pe radio și peste 500M views pe YouTube. Hit-uri precum „Noi” sau „Dependența mea” sunt incluse pe albumul DEJA VU, premiat cu “Best Album” la The Artist Awards 2021. Cea mai recenta lansare a artistei – Supertare, o colaborare cu Connect-R, este in continuare in fruntea topurilor de radio, la 4 luni de la lansare.

Citește în continuare Olivia Addams lansează o piesă în colaborare cu un artist latino – „Telepathy”.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Cum să îți transformi casa într-o sărbătoare a simțurilor cu ajutorul Crăciunițelor

Pentru masa festivă perfectă, care încântă toate simțurile, decorul mesei este la fel de i…