Home Music Alina Eremia lansează ”Cum mă țineai”, ultima parte din seria de Piano Session

Alina Eremia lansează ”Cum mă țineai”, ultima parte din seria de Piano Session

3 min read

”Cum mă țineai”, cea de-a treia piesă lansată în cadrul conceptului artistic gândit de Alina, este acum pe YouTube sub varianta de Piano Session, în timp ce pe toate platformele de streaming piesa poate să fie ascultată în versiunea oficială. ”Ce-ar spune sufletul” și ”Arată-mi”, primele lansări din aceasta serie se apropie de 1 milion de vizualizari in doar 2 saptamani, ajungand in topul Youtube Trending. cum ma tineai - alina eremia

“Cum mă țineai” e piesa în care cred ca oricine se regaseste si care închide seria de piese nelansate. E genul de poveste pe care am trait-o cu toții, indragosteala aia care te chinuie, dar iti da fluturi in stomac. E o piesa visatoare, care te poarta prin amintiri. Sper sa va trezeasca amintiri frumoase. “Cum ma tineai” este scrisă împreună cu Costi Dominteanu și Cezar Guna, doi oameni foarte talentați.– ne spune Alina.

Piesa a fost scrisă de Alina alături de Cezar Guna, iar de producție s-a ocupat Costi Dominteanu. DOP-ul acestui Piano Session a fost Vladimir Zlate, în timp ce producția videoclipului a fost realizată de Loops Production.

Alina Eremia este una din cele mai iubite artiste din România, dar și unul din cele mai mari proiecte muzicale, având o serie impresionantă de no.1 pe radio și peste 500M views pe YouTube. Hit-uri precum „Noi” sau „Dependența mea” sunt incluse pe albumul DEJA VU, premiat cu “Best Album” la The Artist Awards 2021. De curând, Alina a fost aleasă să facă parte din juriul primului talent & reality show produs de HBO Europa numit ONE TRUE SINGER.

Citește în continuare Bucureștiul devine capitala designului românesc prin evenimentele din programul Design GO! din cadrul Romanian Design Week 2022

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Uniunea Muzicienilor Interpreți oferă burse în valoare de 15.000 euro pentru tinerii muzicieni români

Uniunea Muzicienilor Interpreți din România anunță lansarea concursului pentru acordarea B…