Home LifeStyle Alina Eremia a lansat videoclipul piesei „Printre cuvinte”

Alina Eremia a lansat videoclipul piesei „Printre cuvinte”

2 min read

Alina Eremia lansează clipul piesei „Printre cuvinte” – o melodie extrem de personală, inspirată din viața artistei: „Ce ne spunem atunci când nu ne vorbim? Putem să ne mințim, dar liniștea nu minte.” 

printre cuvinte

Cântăreața crede foarte mult în importanța comunicării într-o relație: „De multe ori ne e teamă să spunem anumite lucruri de frică sau ca să nu îl rănim pe celălalt, dar asta face mai mult rău pe termen lung.”

Videoclipul a venit și cu o serie de provocări pentru Alina Eremia. „Clipul piesei Printre cuvinte este unul minimal, iar elementele vizuale sugerează dezechilibrul pe care îl provoacă lipsa de comunicare dintr-o relație și cât de mult ne distanțează. Provocarea a fost să-mi mențin stabilitatea pe bârna de gimnastică, de 10 cm lățime, dar mi-am dorit foarte tare să reușesc să filmez câteva cadre. Vreau să le mulțumesc lui San (regizor), Alex Mureșan (D.O.P.) și echipei de producție, alături de care am reușit să pun în scenă ideile. Sunt entuziasmată de rezultat! Le mulțumesc oamenilor care s-au înscris la casting și au fost prezenți pe set. Au fost foarte implicați și atenți la toate indicațiile regizorului”, a spus Alina.

Citește în continuare Vanotek lansează „Take Me” în colaborare cu Myata.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Pitti Immagine anulează evenimentele din acest an

Pitti Immagine anunță anularea tuturor evenimentelor fizice programate pentru acest an, in…