Home Fashion Află ce palton trebuie să încerci iarna asta

Află ce palton trebuie să încerci iarna asta

5 min read

În fiecare iarnă apar noi tendințe cu multe variații. De cele mai multe ori hainele groase le privim doar ca pe o utilitate și nu ne mai gândim și la factorul estetic. Acum poti îmbina utilul cu plăcutul deoarece poți alege să porți un palton colorat. Acest gen de palton este purtat de cele mai cunoscute bloggerițe si topmodele. Modelele sunt nenumărate, astfel poți opta pentru unul potrivit ție. De asemenea se pot face jonglerii și cu materialele, lungimile și texturile. Lasă-te inspirată  de acest trend si dă frâu liber imaginației să contruiască cele mai colorate outfit-uri.

Culori neutre

Dacă ești adepta unui stil clasic și vrei să-ți păstrezi tușa personală, ei bine se poate. Poți încerca o haină într-o nuanță nude, astfel păstrezi o notă elegantă în ținuta da, dar este ceva mai mult decât banalul palton negru. O croială clasică. la un singur rând de nasturi poate fi o opțiune perfectă.

Dacă preferi un stil mai relaxat, poți încerca paltonul fără nasturi ce poate fi purtat cu cordon, curea sau pe umeri. În contrast cu o ținută colorată sau, deopotrivă, în stilul consacrat a lui Kim Kardashian, all nude.

Varianta all nude poate fi adaptată în funcție de starea de spirit și preferințele personale. O ținută monocromă nu trebuie să fie și plictisitoare, o alternare de nuanțe nude, de la foarte cald la foarte rece, poate crea un contract perfect. Straturile și combinarea de materiale dau o notă chic și actuală. În plus, te apără de frigul de afară 🙂

 

Go bright

Sursă foto Pinterest

Culori puternice! Despre asta este vorba de fapt. Orice nuantă iți trece prin minte merită să o încerci. Este un adevărat joc al culorilor. Acest trend poate fi adaptat atât la o ținută casual, cât si la una elevată. Combinarea culorile poate face diferența și duce întregul look în estetica ce îți este ție pe plac ori în care ești confortabilă.

Un alt rol important îl joacă și texturile materialelor din care este confecționat paltonul. Un material rigid conferă o structură solidă și o formă mult mai bine definită. La polul opus sunt materialele ceva mai maleabile, acestea fiind potrivite pentru un look relaxat.

..

 

 

Sursă foto Pinterest
Sursă foto Pinterest

Combinația cea mai simpla este cu o bază neagră la care adaugi paltonul colorat. Acest mix este unul extrem de abordabil și prin care cu siguranță nu poți da greș. O accesorizare cu metale aurii este artificiul stilist ce completează o astfel de ținută.

Poți fi sigură ca nu vei trece neobservată cu un astfel de palton. Culorile puternice atrag toate privirile!

Go wild or go home!

 

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By Croitoru Sabina
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Twist masculin – Tendinte menswear

Așa cum sezoanele se succed și trendurile se modifică odată cu ele, mulându-se pe noile ce…