Home Fashion adidas Originals readuce colecția 2000 Running din arhivă

adidas Originals readuce colecția 2000 Running din arhivă

4 min read

În acest sezon, adidas Originals apelează la arhiva sa pentru a revitaliza colecția 2000 Running. Iterări reinterpretate ale unora dintre cele mai iconice designuri ale mileniului, cu un look complet actual, colecția împletește cu măiestrie era de atunci cu cea de acum.

adidas Ozmillen

Inspirat de iconicul Ozweego din anii 2000, adidas Ozmillen învață din trecut pentru a fi gata pentru viitor. Estetica experimentală și inconfundabilă a acelei ere contribuie la ADN-ul siluetei de acum: suprapuneri metalice, față din plasă și o paletă distinctă bitonală.

Tehnologia modernă este prezentă în talpa interioară moale Adiplus, care este durabilă și confortabilă. Fie că pașii te poartă pe asfaltul orașelor sau pe pământul bătătorit în drumeții, talpa intermediară EVA și talpa inferioară din cauciuc te susțin pentru stabilitate, iar tu te încarci cu energie cu fiecare pas, datorită centrului tălpii interioare Adiprene și Adiprene+.

Pentru cei care sunt atrași de era vibrantă în care s-a născut originalul OZWEEGO, acești pantofi se prezintă cu un design care continuă să dea tonul trendurilor. Materiale sintetice și pielea întoarsă, mătăsoasă, premium se îmbină pentru a oferi confort, durabilitate și stil.

Încălțămintea adidas Ozweego s-a făcut remarcată de toată lumea la sfârșitul anilor ’90 datorită stilului fresh cu un confort neașteptat. Tu acum ai parte de o nouă generație, gândită pentru stilul de viață actual cu o perspectivă futuristă. Ieși în evidență și, totodată, te integrezi oriunde.

adidas Ozmellin

Probează și tu acum unul dintre modelele adidas Ozmillen, disponibile atât în variante pentru bărbați, cât și pentru femei, în magazinele adidas din țară.

Despre adidas Originals

Inspirat de bogata moștenire a adidas, adidas Originals este un brand de lifestyle creat în 2001. Acesta are la bază arhiva adidas, continuând să evolueze prin angajamentul său de a crea produse inovatoare și prin capacitatea sa de a susține creativitatea și curajul noilor generații. Prin logo-ul Trefoil, care a fost folosit pentru prima dată în 1972 și susținut de cei care modelează și definesc cultura creativă, adidas Originals continuă să fie pionier în ceea ce privește îmbrăcămintea sport streetwear.

Citește în continuare Confort și stil cu noua colecție Levi’s.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…