Home Beauty News A sosit mult așteptata colecție de Crăciun de la The Body Shop

A sosit mult așteptata colecție de Crăciun de la The Body Shop

9 min read

Colecția The Body Shop pentru Crăciun – un dar pentru cineva drag, un bine pentru omenire. Seturi și produse pentru orice buget, cu două arome de sezon în ediție limitată: Cherries&Cheer și Pears&Share și trei calendare advent senzaționale. Această colecție unică are menirea de a aduce o schimbare în bine pentru comunitățile Fair Trade partenere ale The Body Shop. 

the body shop crăciun

100% din gama de Crăciun este îmbogățită cu ingrediente sau ambalaje din programul Fair Trade pentru comunități.

Fiecare dar The Body Shop este pentru schimbarea în bine. Ca parte din programul inovator Community Fair Trade, The Body Shop caută activ artizani tradiționali, ferme și producători care sunt experți în domeniul lor. Programul aduce beneficii pentru mii de oameni aparținând acestor comunități.

100% din ambalajele colecției de Crăciun pot fi reutilizate sau reciclate.

Anul acesta, peste jumătate din ambalajele de Crăciun The Body Shop a fost creat să poată fi refolosit, având ‘o viață după Crăciun’.

100% din ambalajele colecției de Crăciun pot fi reutilizate sau reciclate. Acestea includ de la hârtie până la casete din bumbac organic, care pot fi păstrate pentru a ține produse de înfrumusețare, cuburi de ambalare sau pentru a păstra lucruri mici necesare în casă – oferind o viață îndelungată, mult după Crăciun.

Intrați pe thebodyshop.ro pentru mai multe informații despre punctele de reumplere sau sfaturi și trucuri de reutilizare a ambalajelor.

Pentru cei care apreciază îngrijirea corporală

Se vor bucura de darurile cu Unt de Shea esențial – o rutină emolientă de hidratare pentru pielea foarte uscată, ambalată într-o casetă refolosibilă. Produsele sunt realizate manual de Community Fair Trade shea butter din Ghana, pentru a lăsa pielea mai mătăsoasă, netedă și hrănită cu hidratare, parfumată cu aroma caracteristică de nuci.

Pentru cei care își îngrijesc pielea cu religiozitate

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru un iubitor al îngrijirii pielii, aceste două daruri vor aduce multă bucurie în ziua de Crăciun.

Find Your Resilience Edelweiss Skincare Routine îmbogățit cu extract de floare de colț, lasă pielea mai elastică și mai netedă (chiar și după prea multe petreceri de Crăciun).

Discover Your Glow Vitamin C Skincare Routine este pentru cei care sunt obsedați de o piele radiantă. Cleansing Polish și Glow Toner sunt îmbogățite cu extract de camu camu, una dintre cele mai bogate surse de vitamina C naturală.

Pentru iubitorii îngrijirii părului

Știți pe cineva care nu se mai satură de produse puternice de îngrijire a părului? Oferiți-le Soothe & Swish Ginger Haircare Gift, ideal pentru cei care suferă de scalp uscat. Produsele sunt îmbogățite cu ulei de ghimbir pentru un păr sănătos și un scalp fără iritații.

Pentru iubitorii de parfum

Vor avea o experiență delectabilă cu iconicul The Body Shop Florals and Frost White Musk Big Gift. Este parfumul preferat al unei generații, dar cu un nou ambalaj reutilizabil și reciclabil și noi arome complementare.

Pentru cei care iubesc parfumurile florale, alege cadouri din gama florală The Body Shop’s Full Flowers, lansată în acest an.

Pentru cei cărora le pasă

Coșul Love, Hope & Change generează schimbare nu doar pentru comunitățile partenere de Fair Trade din întreaga lume, dar este și plin cu delicii, fabricate cu ingrediente benefice pentru corp, care vor fi adorate de cel care îl primește. Produsele vin într-un coșuleț împletit manual din hârtie reciclabilă de către Get Paper Industry din Nepal.

Alese cu suflet

Îți dorești un cadou personalizat? Gama de cadouri personalizate The Body Shop îți permite să alcătuiești un pachet cu produse alese, pe care știi că le iubește. Totul e la latitudinea ta, chiar și ambalajul. Vrei un săculeț, o pungă sau o cutie? Decizii, decizii…

Descoperă întreaga ofertă de cadouri de Crăciun și produse extraordinare în magazinele The Body Shop din AFI Cotroceni și ParkLake, cât și online pe www.thebodyshop.ro.

Despre The Body Shop:

Fondat in 1976 in Brighton, Anglia, de Dame Anita Roddick, The Body Shop este un brand global de frumusete, certificat B Corp. The Body Shop cauta sa faca o diferenta pozitiva in lume, oferind produse de ingrijire a pielii, ingrijire corporala, ingrijire a parului si machiaj de inalta calitate, inspirate de natura, produse in mod etic si durabil. Dupa ce a fost pionier in filozofia conform careia afacerile pot fi o forta pozitiva, acest etos este in continuare forta motrica a brandului. The Body Shop opereaza aproximativ 2.500 de locatii de vanzare in peste 80 de tari. The Body Shop face parte din Natura & Co Holding.

Despre IQ VERDE

IQ VERDE, noul distribuitor The Body Shop in Romania, face parte din Cosmos Group si este condus de managerul Lefteris Koklas.

Citește în continuare INTERVIU | Hairtalk cu Valentin Nistor, trainer artist L’Oréal Professionnel.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Noul ULTRABOOST 5 – Un boost de energie de la adidas

adidas prezintă noul Ultraboost 5, recreat de la talpă la partea superioară, pentru a ofer…