Home Fashion 4YOUTH toamnă-iarnă 2022. Cea mai nouă colecție a brandului Secuiana

4YOUTH toamnă-iarnă 2022. Cea mai nouă colecție a brandului Secuiana

5 min read

Noua colecție de pantaloni bărbătești 4YOUTH, lansată de brandul românesc SECUIANA pentru sezonul toamnă-iarnă 2022, introduce noile direcții și tendințe abordate de către brand în articole vestimentare bărbătești versatile și calitative, produse în România.

Secuiana este un brand românesc care produce articole vestimentare bărbătești, de la cravate, cămăși, pantaloni, până la costume fabricate în România, pliabile pe confortul clienților. Este prezent de 54 ani pe piața românească și a fost recunoscut de-a lungul anilor în segmentul de articole bărbătești, datorită țesăturilor de înaltă calitate, finisajelor speciale aplicate în procesul de producție și croiurilor ce îmbracă orice siluetă bărbătească.

Anul acesta, brandul românesc Secuiana reîmprospătează stilul vestimentar bărbătesc prin articole vestimentare versatile, păstrând totodată recunoscuta calitate a țesăturilor, cu dorința de a readuce în lumină renumele brandului. Începând cu sezonul toamnă-iarnă al acestui an, noutățile aduse de către brand debutează cu cea mai recentă colecție 4YOUTH, disponibilă în magazine și pe site începând din luna noiembrie 2022.

Colecția 4YOUTH este startul noutăților brandului Secuiana, prin modele de pantaloni casual și clasici, din țesături de calitate cu compoziție proeminentă de lână sau/și bumbac. Această colecție îmbină calitatea cu versatilitatea prin țesătură, textură, croi și cromatică, pe o linie modernă care se pliază oricărui stil de viață sau siluetă a clientului, oferind multă lejeritate, confort si prestanță. Se regăsesc multe îmbunătățiri moderne, precum accesorii și elemente de design adăugate prin catarame de reglaj, fermoare, mici detalii ce permit ca produsul să fie combinat într-o ținută elegantă sau una smart-casual.

Începând cu această colecție, scopul brandului Secuiana este de a produce și de a oferi o gamă largă de produse bărbătești (pantaloni, cămăși, sacouri, costume, veste, cravate etc.) cu bază clasică, dar și modernă (slim fit, modern fit, clasic fit etc.). Acestea sunt realizate din materiale confortabile, croieli și țesături elegante, dar cu lejeritate de mișcare, pentru fiecare talie și siluetă, într-o selecție cromatică largă. Articolele vestimentare sunt create și produse pentru bărbați, indiferent de vârstă, cu dorința de a completa garderoba de zi cu zi și de a oferi, prin calitate, un produs rezistent care poate fi purtat mai mult decât un singur sezon, indiferent de ocazie.

Pe lângă noutățile din gama de articole bărbătești, Secuiana se pregătește să lanseze în primăvara-vara anului 2023 și colecții de damă – moderne, versatile, cu croiuri feminine și elegante, din țesături calitative, atent produse pentru femei ce-și doresc, indiferent de vârstă, să abordeze un stil elegant, modern, confortabil și feminin, de zi cu zi sau pentru ocazii speciale.

Toate noutățile și produsele pot fi descoperite pe secuiana.ro, pe rețelele de socializare secuiana.official și în magazine.

Citește în continuare Art Safari continuă în 2023 parteneriatul istoric cu marele muzeu londonez Victoria and Albert

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Premieră la RFW 2024: 8 designeri emergenți au lansat o colecție împreună cu Irina Schrotter, inspirată din viața personală

Anul acesta, la Romanian Fashion Week (RFW), eveniment care se desfășoară la Iași în perio…