Home Beauty News Ziua lucrează, noaptea acționează: NIOXIN DAY&NIGHT

Ziua lucrează, noaptea acționează: NIOXIN DAY&NIGHT

3 min read

Te plângi adesea de căderea părului? Te stresează acest lucru? Firește că ai dreptate! Toată lumea își dorește un păr bogat, des, frumos și rezistent. Și nu e un vis să-l poți obține.

NIOXIN NIGHT DENSITY RESCUE – susține densitatea părului prin reducerea căderii acestuia, determinată de oxidarea de la nivelul scalpului. Inspirat de procesul de regenerare a organismului în timpul nopții, Nioxin Night Density Rescue oferă părului tău o îngrijire de zi, dar și de noapte. Efectul? Un păr cu aspect mai bogat, mai des. În plus,… un zâmbet pe chipul tău!

Formula NIOXIN NIGHT DENSITY RESCUE conține NIOXYDINE24 – un mix puternic de antioxidanți renumiți pentru neutralizarea radicalilor liberi – și  Biotină, Vitamina E, Extract din rădăcină de Ghimbir și Cafeină.

Cum acționează sistemul de tratament NIOXIN?
La fel ca pielea, atât părul cât şi scalpul au nevoie de îngrijire 24/24h. Sistemul de tratament NIOXIN în 3 paşi şi NIOXIN NIGHT DENSITY RESCUE oferă o îngrijire completă în timpul zilei, dar şi al nopţii pentru un păr cu aspect mai dens şi mai gros.

În timpul zilei, Sistemele NIOXIN protejează părul şi creează un scalp optimizat prin activarea 3D: Derma, Densitate, Diametru. De asemenea, în timpul zilei, folosește NIOXIN SYSTEM KIT pentru un păr cu aspect mai bogat, mai des!

În timpul nopţii, antioxidanţii din formula Night Density Rescue acţionează, bazându-se pe funcţia naturală de regenerare a organismului, pentru a preveni căderea ulterioară a părului, cauzată de stresul oxidativ.

Cum aplici tratamentul
– Aplică 2-4 pipete pe scalp, seara. Produsul se poate aplica atât pe scalpul uscat, cât și după ce a fost spălat;
– Masează scalpul pentru o distribuţie uniformă a produsului;
– Nu clăti părul!

Dacă tu dormi, lasă-i pe alții să lucreze! Alege NIOXIN NIGHT DENSITY RESCUE!

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …