Home Fashion Zestal, brandul românesc de haine de lux anunță rebranduirea din IE Clothing

Zestal, brandul românesc de haine de lux anunță rebranduirea din IE Clothing

4 min read

Zestal, brandul de haine de lux anunță rebranduirea din IE Clothing. Noul nume reflectă viziunea companiei de a crea haine atemporale dedicate tradiției populare românești care să inspire generațiile de azi și mâine. Prin acest proces de rebranding, compania își propune să scoată în evidență propriile valori și să conecteze trecutul cu prezentul prin creațiile sale care să dureze peste generații.

Recent, la showroom-ul ZESTAL a avut loc o prezentare de modă la care au fost prezente peste 40 de vedete și influenceri de lifestyle, printre care Giulia Anghelescu, Nicoleta Nuca, Ana Baniciu, Oana Zara, Alexandra Ungureanu. Fondatoarele brandului au ales să prezinte ultima colecție, Infinity, 14 outfituri luxuriante care îmbină elemente complete de design cu detaliile lucrate manual, fiind totodată și semnătura casei de modă ZESTAL.

Printre vedetele care au îmbrăcat creații Zestal în cadrul evenimentului de lansare se numără Cezara Munteanu, Elena Mogildea Cernea, Oana Zara. Piesele purtate sunt realizate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi: bumbacul, catifea, crep, organza de matase si tafta în croieli clasice, feminine care evidențiază eleganța și stilul recognoscibil Zestal.

„Procesul de rebranding a venit natural, după aproape 10 ani de activitate, am luat decizia că este timpul să trecem următorul nivel în care să ne adresăm atât publicului național, cât și internațional. Primul pas este cel de rebranding, urmand și alte acțiuni care să scoată în evidență mai bine valorile noastre și viziunea asupra design-ului atemporal, inspirat din tradiția românească”, au declarat fondatoarele brandului Zestal.

Despre Zestal

Compania Zestal este un brand de haine de lux  made to measure, fondat în 2014 de două tinere absolvente ale Facultății de Artă Decorativă și Design din București. Brandul are un showroom fizic în București, iar creațiile pot fi comandate și online pe www.zestal.store

Compania este dedicată creării de haine de înaltă calitate, care să fie atât elegante, cât și confortabile. Zestal crede în conectarea trecutului cu prezentul prin creațiile sale și își propune ca fiecare femeie să se simtă specială și încrezătoare în sine, indiferent de ocazie.

Citește în continuare Noiembrie la Celula de Artă – artă contemporană, spectacole lectură și poezie

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…