Home News Virgil Abloh a decedat la vârsta de 41 de ani în urma unei forme agresive de cancer

Virgil Abloh a decedat la vârsta de 41 de ani în urma unei forme agresive de cancer

2 min read

Artist, arhitect, inginer, designer, muzician și DJ, fondatorul Off White și directorul artistic Louis Vuitton, Virgil Abloh a încetat din viață duminică, 28 noiembrie, în urma unei forme agresive de cancer, cu care se lupta în privat de câțiva ani.

Virgil Abloh a decedat
www.highsnobiety.com, GETTY IMAGES / PHILIPPE LOPEZ

„Am fost cu toții șocați la primirea acestei vești. Virgil nu a fost doar un designer genial, un vizionar, a fost un om cu un suflet frumos și înțelepciune peste măsură. Familia LVMH este alături de mine în acest moment și suntem cu gândul la familia sa și la cei apropiați lui.”

În ultimii doi ani, designerul s-a luptat cu o formă rară și agresivă de cancer, angiosarcomul cardiac. El a ales să-și îndure bătălia în privat, în urma diagnosticului primit în 2019, fiind supus unor numeroase tratamente în această perioadă.

În tot acest timp, și-a continuat activitatea creativă din domeniile modei, artei și culturii. „Etica sa în muncă, curiozitatea infinită și optimismul său nu au încetat nicio secundă. Virgil și-a găsit determinarea în dăruirea față de profesia lui și în misiunea de a deschide uși pentru alții, de a crea căi pentru promovarea egalității în artă și design. El spunea adesea: Tot ceea ce fac este pentru versiunea mea de la 17 ani, crezând profund în puterea artei de a inspira generațiile viitoare.”

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Killa Fonic revine cu un nou videoclip “Audi Negru White Jeans”

Killa Fonic a lansat albumul TERRA VISTA in preajma sărbătorilor și poate fi ascultat pe t…