Home Beauty News Victoria’s Secret îți prezintă 4 parfumuri care îți vor transforma complet noul an

Victoria’s Secret îți prezintă 4 parfumuri care îți vor transforma complet noul an

4 min read

Luna ianuarie ne oferă fiecăruia dintre noi oportunitatea de a experimenta în materie de stil și prezență. E clipa când noi obiective și scopuri sunt puse pe hârtie și așteaptă să fie împlinite la început de an. Deși începutul e de cele mai multe ori dificil, Victoria’s Secret e aici să te ajute cu linia de parfumuri Bombshell.

Victoria's Secret Bombshell

Linia Bombshell reprezintă boost-ul pe care îl căutai. Prin cele 4 tipuri diferite de ape de parfum, vei avea asigurată o experiență menită să-ți transforme sau accentueze personalitatea, în funcție de alegerea ta.

Bombshell – un parfum emblematic creat pentru femeile care caută să se exprime subtil, dar cu un efect inconfundabil. Bombshell este sinonim cu încrederea și curajul, având la bază un amestec bogat între fructul pasiunii, bujor Shangri-la și orhidee vanilată. Precum o scânteie strălucitoare și exotică, acest parfum este menit să transpună personalitatea delicată din interiorul fiecăreia dintre noi.

Bombshell Intense – inspirat de roșul perfect, creat pentru personalitățile intense. Bombshell Intense este un parfum ce caută să pună în evidență o atitudine puternică, unde instinctele joacă un rol important. Notele de cireșe transmit o căldură decadentă cu un impact bogat și memorabil.

Bombshell Seduction – materializarea dorinței de a fermeca prin simpla prezență. Bombshell Seduction are la bază o combinație superbă dintre notele de bujor alb, salvie și mosc catifelat, oferind o experiență olfactivă seductivă pentru oricine intră în contact cu ea. Astfel pielea este învelită într-o notă florală plăcută.

Bombshell Passion –  senzualitate încapsulată în 100 ml. Cu tente de neîmblânzire și entuziasm interminabil, Bombshell Passion este parfumul care aduce îndrăzneală personalității tale. La baza acestuia se regăsește o combinație dintre notele izbitoare de coacăze negre, bujor, trandafir fucsia și mosc, unde modernul face front comun cu atmosfera luxuriantă. Acest parfum este cea mai elegantă modalitate prin care poți fi în centrul atenției.

Pentru fiecare femeie există un tip de Bombshell. Te invităm să-l descoperi pe al tău în magazinele Victoria’s Secret sau online pe www.victoriassecret.ro.

Citește în continuare Ce reprezintă frumusețea curată?

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…