Home Health & Beauty Trendurile toamnei în hairstyling

Trendurile toamnei în hairstyling

2 min read

Coafurile iconice ale anilor ‘60, ‘70, ‘80 și ‘90 revin în actualitate în sezonul toamnă/iarnă 2017. Reinventate și reinterpretate, acestea explorează trecutul creând premisele viitorului în hairstyling.

Colecția The New Norm semnată de echipa Wella Professionals, propune 5 abordări pentru sezonul rece, create în jurul jocului de culoare, ce glisează de la deschis la închis, de la nuanțe soft la tonuri dense, saturate. Acestea funcționează în sinergie perfectă cu tunsoarea, styling-ul și textura, în vederea obținerii unui rezultat ce pune în evidență frumusețea naturală.

Culoare

Sezonul toamnă/iarnă 2017 este în esență despre întrepătrunderea tonurilor reci cu cele calde, crearea de zone de lumină și textură, astfel încât la fiecare mișcare să se reveleze o nouă nuanța în păr. Se construiește un efect tridimensional, care face ca părul să capete dinamism, sub intervenția tehnicilor de colorare. Nuanțele de pământ sunt preferatele sezonului, însă dinamizate cu multe inserții de lumină.

Tunsoare

Tunsorile mizează pe simplitate, pe tăieturi blânde, soft. Bretonul lung, sau din contră, foarte scurt, texturat sau deconstruit, se impune ca un trend foarte puternic.

Părul tuns în trepte, specific anilor ’70 și ’90, de la foarte scurt la foarte lung, este una dintre abordările propuse de stiliști. De asemenea, micro-bobul cu breton în stilul anilor ’60 și ’80 devine o opțiune.

Estetica sezonului toamnă/iarnă 2017 este relaxată și mizează pe simplitate. Perfecțiunea căutată printr-o supra-îngrijire este de domeniul trecutului. Coafurile vorbesc despre normalitate, onestitate, confort, și nu în ultimul rând, despre asumare personală într-o manieră deloc forțată.   

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

O coafură perfectă și când apare un eveniment neașteptat

Există zile care decurg normal și zile în care te confrunți cu un eveniment neașteptat, o …