Home Health & Beauty Tendinte make-up toamna-iarna 2016/2017

Tendinte make-up toamna-iarna 2016/2017

2 min read

Asa cum si natura capata noi culori, toamna aceasta  aduce cu sine noi  tendinte in infrumusetarea chipului, dand posibilitatea de a alege  intre o gama vasta de nuante si tonuri.1In ceea ce priveste machiajul ochilor, salvatorul  stil smookey  ocupa un loc de top, predominante fiind nuantele de maro, acesta putand fi adaptat cu usurinta si fara prejudecati si la machiajul de zi, accentuat cu nelipsitul rimel negru.

[easy-image-collage id=5350]

 Eyelinerul nu ne lasa nici de aceasta data la greu, el se reinventeaza astfel  prin linii groase, grafice, conferind machiajului un interes mai amplu in zona ochiului. Linile sunt extremizate pana in apropierea bazei nasului, dand astfel  impresia unei priviri sexy, plina de senzualitate si mister.
2Buzele noastre vor suferi schimbari in culori cat mai violente, astfel regasim nuante pana la negru in paleta noastra de rujuri. Pentru cele dintre noi care nu se avanta in a alege culori indraznete, se recomanda folosirea nuantelor de nude, ramanand astfel intr-o nota proaspata, clasica.3

BUCURATI-VA! Sprancenele perfect pensate nu mai sunt un must! Perfectiunea a devenit plictisitoare! Toamna aceasta aduce cu sine povestea frumusetii reale, naturale, cu un ten usor perlat, stralucitor, pometi imbujorati de un rosu aprins foarte bine conturati.

Sursa foto  http://www.thefashionspot.com, https://shoppingcitytargujiu.ro

 

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Dragoș Buhagiar și Catrinel Marlon (Menghia), invitați la festivalul de teatru și film organizat la Iași

Scenograful Dragoș Buhagiar, artistul vizual Andrei Cozlac, actrița și regizoarea Catrinel…