Home LifeStyle Summer Well 2016

Summer Well 2016

2 min read

Summer-Well-13-14-august-2016Domeniul Stirbei, loc minunat cu incarcatura istorica, va gazdui si anul acesta pe 13-14 august cea de-a 6-a editie a festivalului Summer Well. Situat la 15 km de Bucuresti, reprezinta una dintre cele mai frumoase locatii din jurul capitalei. Centrul de interes va fi Peluza Centrala, acolo unde va fi amplasata scena principala a festivalului. De jur imprejurul lacului interior vor exista terase si zone de relaxare plus zona de surf de unde va veti putea bucura de un apus sublim in timp ce dansati pe muzica artistilor vostri preferati. In sala Regina Maria, cat si pe domeniu veti gasi  zona “Food court”. Partenerii festivalului vor pregati activitati care sa adauge un plus de distractie, pentru cei care isi doresc ceva mai mult decat muzica live.

Cei care nu doresc sa vina cu masina personala pot opta pentru linia de transport Summer Well care va pleca in cele doua zile de festival din statia Muzeul Taranului Roman, incepand cu ora 14:30 si va circula pana in jurul orei 04:00. Plecarea din Buftea se va face din statia amenajata langa Domeniul Stirbey.

afis-summerwell-festival-bucuresti-2016Asa ca nu mai sta pe ganduri! Incarca-te cu energie si cu voie buna, ia-ti gasca de prieteni si vino sa te distrezi alaturi de artisti precum : Hurts, The Chemical Brothers, Years&Years, Sundara Karma, Crystal Fighters, The Neighbourhood, Milky Chance, Borns, Blossoms, Haelos plus altii.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Designeri în Vitrina YOKKO – Ediție Specială la Cluj

Ieri, 29 octombrie 2020 s-a derulat episodul 4 din seria evenimentelor lunare YOKKO. Ne-am…