Home Health & Beauty Sfaturi pentru sprancene perfecte

Sfaturi pentru sprancene perfecte

5 min read

Sprancenele corect pensate iti pot schimba intreaga fizionomie. Daca se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, atunci putem spune ca sprancenele sunt rama ce ii incadreaza. Dau expresivitate si din aceasta cauza este foarte important sa te pensezi in functie de forma fetei tale. Iata cum poti avea sprancenele perfecte.

Pentru a-ti da seama care este cea mai potrivita forma pentru sprancenele tale, este nevoie intai sa-ti cunosti forma fetei, iar aceasta diagrama te va ajuta sa o descoperi.

86668-large-402340
Indiferent de forma fetei tale, exista cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi forma spracenelor.
1. Capul sprancenelor trebuie sa inceapa de la puntea nasului. Acest punct este foarte usor de gasit prin pozitionarea unui creion in pozitie verticala de ambele parti ale osului nasului.
2. Arcul sprancenelor trebuie sa fie pozitionat la aproximativ doua treimi de la punctul de inceput al sprancenei.
3. Sprancenele nu trebuie sa fie foarte scurte. Coada sprancenelor trebuie sa ajunga pana in punctul in care ar atinge prelungirea liniei imaginare care uneste coltul nasului cu coltul ochiului.

Fata patrata86668-large-402341
O fata patrata este caracterizata de unghiuri rigide, asa ca cea mai buna varianta pentru tine ar fi sprancenele usor rotunjite. Acestea iti vor indulci trasaturile si te vor face sa arati feminina. Sprancenele nu trebuie sa fie exagerat de subtiri si nici foarte curbate.
Fata rotunda86668-large-402342
In cazul in care fata ta este rotunda, nu trebuie sa alegi niste sprancene extrem de unghiulare. Fetele rotunde pot parea lipsite de definitie, insa niste sprancene extrem de drepte sau ascutite nu te vor pune in valoare. Sprancenele cu un arc mare te vor face sa arati mult mai expresiva si mai armonioasa
Fata ovala86668-large-402343
Fat ovala este una dintre fetele cu care se lucreaza cel mai usor deoarece nu are nevoie de corectii foarte mari. O spranceana clasica, echilibrata, nepensata exagerat si care sa urmeze cele 3 reguli valabile pentru orice fel de sprancene va fi alegerea perfecta.
Fata alungita86668-large-402344
Caracteristica fetei lungi este ca trasaturile par intinse pe verticala. Acest gen de fata poate fi echilibrat printr-o forma aproape orizontala a sprancenelor, incercand sa le pastrezi cat mai drepte.
Este recomandat si sa prelungesti coada sprancenelor cat de mult poti, fara insa a te indrepta prea mult in jos, întrucat acest lucru te va face sa pari mai trista si mai obosita.
Fata in forma de inima86668-large-402345
Atunci cand linia maxilarului este ingusta si accentul este pus pe partea superioara a fetei, este necesar sa le acorzi sprancenelor tale foarte multa atentie intrucat privirea celorlalti va fi atrasa foarte usor catre ele. Atunci cand linia maxilarului este ingusta si accentul este pus pe partea superioara a fetei, este necesar ca sprancenele tale sa fie extrem de ingrijite, intrucat privirea celorlalti va fi atrasa foarte usor catre ele. Nistre sprancene mai groase si bine aranjate te vor pune in valoare.

Load More Related Articles
Load More By Revista FPM
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Despre Maroko sau cum am descoperit comoditatea

A venit vremea rece si căutam altfel de comoditate si utilitate pentru haine. De aceasta d…