Home Fashion Sezonul acesta ai grijă de ochii tăi cu ajutorul lentilelor antireflex

Sezonul acesta ai grijă de ochii tăi cu ajutorul lentilelor antireflex

6 min read

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar noi așteptăm cu nerăbdare să ne bucurăm de zăpadă și sporturile de sezon. Dacă până de curând am făcut loc în garderobă hainelor groase, ei bine, nu trebuie să uităm nici de ochii noștri, întrucât ei au nevoie de o protecție specială, dat fiind faptul că suntem într-un anotimp care poate avea efecte dăunătoare asupra sănătății lor. Așadar, lentilele antireflex nu pot lipsi dintre accesoriile must-have ale acestui sezon, indiferent că purtăm ochelari de vedere sau că nu putem renunța la de ochelarii de soare, deveniți trend în orice anotimp.

lentilele antireflex de la eye style

Așa cum nu putem renunța iarna la fular sau mănuși, nu poți renunța la lentilele antireflex ale ochelarilor pe care îi porți. Sunt o parte importantă din kitul de protecție a vederii în sezonul în care zapada este vedeta.

Cele mai multe afecțiuni oculare cu care se confruntă oamenii iarna apar din cauza purtării sau alegerii incorecte a lentilelor ochelarilor de vedere sau de soare în timpul practicării sportului de sezon sau expunerii la zăpada. EYE STYLE te așteaptă în București – Băneasa Shopping Mall și AFi Palace Cotroceni, dar și Constanța cu numeroase variante pentru ochelari de soare și de vedere potrivite oricărui stil.

Lentilele antireflex sunt esențiale pentru îmbunătațirea vederii, reducerea stresului ocular apărut în urma reflexiei zăpezii sau a suprafețelor puternic strălucitoare și îți asigură și o privire seducătoare. Cum? Datorită capacității stratului de acoperire antireflex de a elimina reflexiile de pe suprafețele din fața lentilelor. Lentilele antireflex moderne au un aspect natural, ceea ce înseamnă că nu afectează estetica pe care o aștepți de la o pereche de ochelari, indiferent că sunt de vedere sau de soare.

Cu aceste inconveniente eliminate, lentilele antireflex permit pătrunderea naturală a luminii, fără a supune ochiul la efort sau stres.  Asigură, de asemenea, un confort sporit și oferă o protecție ridicată a ochilor împotriva luminii puternice degajate de soarele care se reflectă în zăpadă și afectează direct vederea.

Știai că lentilele cu antireflex se curăță mai ușor și au o rezistență mai crescută la zgărieturi, că se aburesc mai greu și oferă o imagine mai clară? Ai toate motivele pentru care să te asiguri că prima zapadă nu te prinde cu garda jos și să oferi ochilor tăi îngrijirea și protecția de care au nevoie în sezonul rece.

Imaginea puternic îmbunătățită și mult mai clară decât în cazul lentilelor simple poate fi sesizată nu doar iarna, când este zapadă, sau cand vrei să practici sporturi de sezon, ci pot fi folosiți și în cinematografe, teatre, în fața televizorului sau a calculatorului, adică în activitățile din viata de zi cu zi.

În societatea actuală când ochii noștri sunt expuși la surse din ce în ce mai puternice de lumină artificială, care dăunează sănătății ochilor, lentilele antireflex sunt un must-have al oricărei perechi de ochelari, iar EYE STYLE  îți transformă necesitatea în accesoriul perfect pentru orice moment din lista ta de TO DO-uri. La birou, pe stradă, în vacanță, la ski, indiferent de condiții și sezon, cu lentilele antireflex ieși mereu în câștig și oferi ochilor tăi confortul de care au nevoie pentru o sănătate pe termen lung.

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Trei motive să vezi „Aquaman” în format IMAX

Pregătește-te să experimentezi „Aquaman” la maximum! Pe gigantele ecrane IMAX ai parte de …