Home Beauty News Secretul din spatele succesului FOREO

Secretul din spatele succesului FOREO

7 min read

De la înființarea sa și până în prezent, FOREO, lider în domeniul beauty-tech, a rămas dedicat revoluționării modului în care oamenii își îngrijesc pielea și sănătatea orală. Prin studii, cercetări, inovație și pasiune pentru excelență, compania a depășit în mod constant granițele a ceea ce este posibil în industria frumuseții și a wellness-ului.

succes foreo

Filip Sedic, fondatorul FOREO și Chief Inovation Officer, reflectă asupra a ceea ce a făcut brandul să aibă succes de-a lungul anilor.

„FOREO caută în mod constant modalități de a inova și de a îmbunătăți rutina de îngrijire. Credem că industria frumuseții este pregătită pentru schimbare și ne dorim ca noi să fim în fruntea acestui proces. Ne asumăm riscuri, încercăm lucruri noi și provocăm status quo-ul. Credem că tehnologia are puterea de a transforma modul în care oamenii își îngrijesc pielea și suntem încântați să vedem ce ne rezervă viitorul. Scopul nostru este să creăm produse care nu doar răspund nevoilor și așteptărilor oamenilor, dar să le și depășim.”

Spre deosebire de alte branduri care tind să se uite la competiție, FOREO își ascultă clienții și continuă cu lansări de produse pe baza problemelor acestora. Alături de viziunea unică a lui Filip, soluțiile sunt eficiente și contribuie semnificativ la starea oamenilor. Acestea fiind spuse, merită să menționăm și faptul că Filip Sedic are peste 200 de brevete sub numele său și de-a lungul celor 10 ani de succes, FOREO a câștigat peste 300 de premii prestigioase, întărindu-și recunoașterea din partea experților din industrie și a consumatorilor deopotrivă.

FOREO și-a pus amprenta în istorie prin introducerea primului dispozitiv de curățare facială din silicon din lume. După LUNA, următoarea mișcare revoluționară a fost crearea ISSA, o periuță de dinți care a schimbat pentru totdeauna modul în care oamenii abordează igiena dentară. În primii 5 ani de existență ai companiei, a existat o a treia invenție – UFO, un dispozitiv cu adevărat înaintea timpului său. Au fost nevoie de câțiva ani pentru a înțelege și aprecia pe deplin numeroasele beneficii care rezultă din cele 5 tehnologii pe care le oferă acest dispozitiv.

În 2023, FOREO sărbătorește cu mândrie cea de-a 10-a aniversare – an în care 20 de produse noi și-au făcut apariția și odată cu acestea, FOREO a creat și o rutină de frumusețe suedeză care ridică complet standardele de selfcare.

Astfel, FOREO este gata să se extindă în orice domeniu în care poate avea un impact substanțial. Nu există o destinație finală, ci doar o dorință de a schimba viețile oamenilor în bine, oferindu-le puterea de a-și îmbrățișa frumusețea unică.

Descoperă produsele FOREO și gama diversă de beneficii pe notino.ro sau foreo.com.

Despre FOREO

FOREO, cel mai important brand medical skin-tech din lume, combină tehnologia de ultimă oră și inovația pentru a crea dispozitive inovatoare care economisesc atât timp, cât și bani, oferind în același timp rezultate premium de îngrijire a pielii și frumusețe. Terapie cu lumină LED, termoterapie, crioterapie, microcurent, pulsații T-Sonic – aceste tehnologii revoluționare nu mai aparțin domeniului science fiction-ului, ci sunt acum o realitate. Și cea mai recentă descoperire? O rutină suedeză de îngrijire care se bazează pe un număr minim de produse alcătuită din doar 3 pași și jumătate și care oferă rezultate impecabile. Această rutină folosește patru dintre produsele cele mai renumite – toate concepute pentru a fi utilizate în armonie: LUNA 4, BEAR, UFO 2 și ISSA 3. În doar șapte minute, îți vei curăța, netezi și hidrata tenul. Bine ai venit în lumea FOREO!

Citește în continuare Noua colecție Crocs inspirată de Harry Potter.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…