Home LifeStyle Sărbătorim România între 1-5 Decembrie la E-târg ZoriDeRomânia

Sărbătorim România între 1-5 Decembrie la E-târg ZoriDeRomânia

2 min read

Sărbătorim Ziua Naţională ca-n poveşti, între 1-5 decembrie, împreună cu toţi românii care iubesc produsele locale, dar şi reducerile, la cea de-a doua ediţie E-târg ZoriDeRomânia, târgul online al celor mai dorite produse româneşti.E-târg ZoriDeRomânia

Şi pentru că vor fi 5 zile de sărbătoare, vizitatorii vor beneficia de preţuri speciale în cadrul evenimentului online de pe www.ZoriDeRomania.ro.

Am pregătit pentru ediţia de iarnă produse realizate local, cu pasiune, efort si responsabilitate, produse de o calitate deosebită, la preţuri cât mai accesibile celor care apreciază creaţiile româneşti. În cadrul evenimentului pot fi cumpărate online articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, cosmetice din ingrediente naturale, accesorii, produse pentru copii, jucării sau produse pentru casă.

Platforma ZoriDeRomania.ro  a fost lansată în toamna anului 2020 şi este dedicată promovării producătorilor români de articole pentru întreaga familie şi pentru casă. Scopul platformei este acela de a ajuta mărcile autohtone să fie mai bine cunoscute de consumatorii români, iar aceştia să beneficieze de lucruri românesti de calitate. E-târg ZoriDeRomânia are rolul de a  facilita procesul de cumpărare directă a produselor locale; astfel, doar în perioada 01-05 Decembrie, produsele româneşti, cu reduceri consistente,  pot fi cumpărate direct de pe ZoriDeRomania.ro!

Citește în continuare Careless Beauty lansează Terapia BOOSTER cu Elixir anti-aging

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Începe cea de-a patra ediție Portrait of a Woman, cel mai inedit proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor

Portrait of a Woman, cel mai inedit proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor și in…