Home Events Sărbătorește iubirea la Sardin

Sărbătorește iubirea la Sardin

4 min read

Fie că sărbătorim acasă sau la o cină în oraș, fiecare dintre noi ne dorim să atingem perfecțiunea pentru
a ne face fericită jumătatea. Însă cum trebuie să arate o cină de Ziua Îndrăgostiților, fie ea sărbătorită în stil american sau românesc? Ce feluri de mâncare se servesc și care este ambientul potrivit?

Miercuri, 7 februarie, Florăriile Floria și Restaurantul Sardin și-au propus să facă o demonstrație și au
avut, în acest sens, oaspeți de seamă: jurnaliști, bloggeri și oameni din media. Așa că, dacă de Valentine’s Day nu a mers prea bine, puteți aplica sfaturile acestea de Dragobete, pe 24 februarie.

Iată care au fost lucrurile de care aceștia au ținut cont în organizarea unui astfel de eveniment și pe care
le putem aplica dacă ne dorim să organizăm o astfel de cină acasă.

1. Atmosfera
O cină romantică înseamnă, mai presus de toate, intimitate. Astfel, locul ales, restaurantul Sardin, s-a
pretat perfect evenimentului: cu lumină caldă, difuză, mobilier simplu, din lemn, muzică în surdină.

2. Decorul
Decorul natural, cu flori, este unul dintre cele mai simple și mai la îndemână și preferat în majoritatea
cazurilor. În amenajarea spațiului interior, specialiștii www.floria.ro au ținut cont de cromatica, lumina și
volumele spațiului, dar și de specificul sărbătorii.

Astfel, au fost aleși ca element principal trandafirii, în nuanțe de roz pudrat și fuchsia, complementare
cromaticii spațiului. S-a optat pentru aranjamente simple, pentru a nu distrage vizual în timpul cinei, și
nu foarte înalte, pentru a facilita discuția și contactul vizual. Pe lângă trandafiri, au fost alese flori simple, de dimensiuni mici, fără miros, pentru a nu altera
experiența degustării.

3. Compania
A fost una din puținele dăți când, în cadrul unui eveniment oficial, invitații au fost însoțiți de jumătățile
lor. Atmosfera a devenit astfel mai intimă, iar experiența mai personală.

4. Meniul
O cină romantică înseamnă un meniu rafinat. Chef Radu Nedelcu a adus experiența bucătăriilor cu stele
Michelin și a împărtășit-o cu invitații, printr-un meniu special pregătit, menit să încânte papilele
gustative ale celor mai pretențioși dintre ei.
Floria este cel mai mare retalier de flori online și totodată unul dintre principalii jucător pe piața
florăriilor offline, iar Sardin este un restaurant italienesc, fondat în urmă cu mai bine de un an, cu un aer mediteranean și bucătărie responsabilă, creat să celebreze autenticitatea gustului și dragostea pentru vin.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

V for VINTAGE deschide listele de înscriere pentru designeri

V for Vintage, cel mai mare targ de design contemporan si cultura vintage, deschide listel…