Home Events SABINNE sărbătorește 6 ani de la înființare

SABINNE sărbătorește 6 ani de la înființare

2 min read
Evenimentul aniversar ce a reunit în cadru festiv colaboratori, prieteni și susținători ai brandului SABINNE, s-a desfășurat în luna Decembrie, în  cadrul Salon Anniversaire no 9 organizat de către Galeria Galateca. 
Cele mai interesante proiecte vestimentare SABINNE, premiate internațional, au fost prezentate în cadrul evenimentului într-o manieră cu totul inedită. Participanții la eveniment au putut să descopere cele mai noi creatii si să cunoască designerul din spatele brandului, pe Sabina Georgescu. Printre oaspeții de onoare ai evenimentului s-au numărat personalități din sfera culturală, universitară, artiști, specialiști PR și colaboratori din domenii conexe.
Ca artist vizual, Sabina Georgescu creează expresii vestimentare unice pentru spirite libere. Interesată de structurile multidimensionale și cu o deosebita atenție la detalii, Sabina se dedică realizării unor piese sustenabile, cu mesaj puternic. Se inspiră atât din formele arhitecturale, cât și din aspecte organice. Include în creațiile sale materiale neconvenționale, culori vibrante și contraste curajoase.
Credite foto: Iulian Sima

SABINNE este un brand românesc creativ, sustenabil, cu atitudine incluzivă.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Killa Fonic revine cu un nou videoclip “Audi Negru White Jeans”

Killa Fonic a lansat albumul TERRA VISTA in preajma sărbătorilor și poate fi ascultat pe t…