Home Beauty News Rutina suedeză care te va scăpa de acnee

Rutina suedeză care te va scăpa de acnee

6 min read

Acneea este una dintre cele mai frecvente afecțiuni ale pielii din lume. Pe piață sunt numeroase produse care promit un ten impecabil, însă multe dintre ele sunt dure și pot provoca mai multe daune decât bine. Astfel, de ani de zile oamenii au încercat să descopere o rutină de îngrijire care promite aspectul perfect, însă de fiecare dată au fost dezamăgiți.

rutina acnee

Cum ar fi dacă ar exista o soluție care ar putea rezolva toate problemele tale privind pielea? FOREO are o nouă rutină suedeză de tratare a acneei care este răspunsul la această întrebare. Aceasta este susținută de testele clinice ale produselor și se realizează în doar 3 pași, începând cu LUNA 4 pentru curățare, ESPADA Blemish Solution și ESPADA.

Orice rutină de frumusețe propusă de FOREO are drept obiective funcționalitatea și rezultatele, urmărind o abordare holistică. Fiecare produs al brandului este non-invaziv și blând cu pielea, oferind totuși beneficii la nivel profesionist.

LUNA 4 este primul pas al acestei rutine suedeze. Dispozitivul are rolul de a oferi o curățare profundă a porilor, în timp ce elimină 99% din murdărie, ulei și reziduuri de machiaj. Prin diferitele moduri de curățare și cele 16 intensități, LUNA 4 oferă cea mai personalizată experiență de curățare disponibilă.

Al doilea pas are la bază ESPADA BHA+PHA, o soluție pentru imperfecțiuni elaborată pentru a fi activată de LED-uri albastre și pulsațiile T-Sonic. Formula sa conține o doză puternică de acid salicilic și hamamelis, cu ajutorul cărora desfundă eficient porii și exfoliază ușor. Inflamația provocată de acnee este diminuată de niacinamidă și uleiul de arbore de ceai, estomparea fiind una imediată – în același timp, roșeața și iritația sunt reduse, iar viitoarele erupții sunt minimizate. Gelul ESPADA BHA+PHA conține de asemenea Pantenol și Acid Lactobionic care au rolul de a calma și hidrata zona tratată, prevenind uscarea excesivă sau peeling-ul inestetic.

Pasul final este cel care face ca acest  tratament pentru acnee să fie unic față de tot ce există pe piață până în acest moment. Acesta implică ESPADA, un dispozitiv medical aprobat de FDA, dovedit clinic că tratează rapid și eficient pielea predispusă la acnee. Dispozitivul combină lumina LED albastră și pulsațiile T-Sonic pentru a distruge bacteriile din straturile profunde ale pielii. De asemenea, acesta stimulează micro-circulația, crescând oxigenul și nutrienții în zonele cu probleme – așa este accelerată reînnoirea pielii, permițând o vindecare mai rapidă.

Dacă îți dorești să integrezi această rutină suedeză sinonimă cu perfecțiunea în viața de zi cu zi, vizitează notino.ro și achiziționează produsele FOREO chiar acum!

Despre FOREO

FOREO, cel mai important brand medical skin-tech din lume, combină tehnologia de ultimă oră și inovația pentru a crea dispozitive inovatoare care economisesc atât timp, cât și bani, oferind în același timp rezultate premium de îngrijire a pielii și frumusețe. Terapie cu lumină LED, termoterapie, crioterapie, microcurent, pulsații T-Sonic – aceste tehnologii revoluționare nu mai aparțin domeniului science fiction-ului, ci sunt acum o realitate. Și cea mai recentă descoperire? O rutină suedeză de îngrijire care se bazează pe un număr minim de produse alcătuită din doar 3 pași și jumătate și care oferă rezultate impecabile. Această rutină folosește patru dintre produsele cele mai renumite – toate concepute pentru a fi utilizate în armonie: LUNA 4, BEAR, UFO 2 și ISSA 3. În doar șapte minute, îți vei curăța, netezi și hidrata tenul. Bine ai venit în lumea FOREO!

Citește în continuare Noutate de la Yves Rocher: FAMILLE BIO este gama de îngrijire pentru întreaga familie.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

IED – Istituto Europeo di Design prezintă “Multitudine” la Feeric Fashion Week 2024

Nouă studenți IED din școlile sale din Italia și Spania și-au prezentat colecțiile de abso…