Home Fashion Romanian Fashion Philosophy FW 18|19

Romanian Fashion Philosophy FW 18|19

3 min read

Mai sunt câteva zile până la începerea celui mai așteptate eveniment de modă din România,  Romanian Fashion Philosophy, care se va desfășura între 7-11 Martie, la Ambasad’Or Events. 

Pentru cei care nu știu, proiectul Romanian Fashion Philosophy este un eveniment bianual născut din dorința de promovare a industriei fashion din România, de promovare și susținere a tinerilor designeri, absolvenți sau nu a unor facultăți de specialitate, precum și Universitățile de artă, design și modă, în acest moment neexistând în țară un eveniment similar, la nivel național, destinat tinerilor.

Prin acest eveniment, organizatorii doresc stimularea dorinței oamenilor de a consuma“produsul românesc”, de a crește și promova acest concept – Fabricat în România, dar și de a crește deschiderea consumatorului către designerii și producătorii autohtoni. Proiectul își propune să promoveze valorile cultural – europene în rândul tinerilor și studenților, creșterea interesului pentru acțiuni culturale, artistice, educative și de voluntariat. În cadrul proiectului vor fi organizate spectacole de modă, expoziții fotografice și vor fi premiați cei mai talentați participanți și expozanți.

Evenimentul, care va fi organizat la nivel național, se adresează designerilor (români și străini), industriei creative și a celei textile, Facultăților de modă și design, de stat sau private, departamentelor foto din cadrul acestor instituții de învățământ, tuturor studenților academiilor de modă și design, precum și tinerilor designeri care la data organizării evenimentului nu au avut mai mult de 3 prezentări (Gala RFDTC). Proiectul este adresat tuturor designerilor, absolvenți sau nu ai unor instituții de învățământ de specialitate, dar și facultăților de modă, de stat sau private de pe întreg teritoriul României. Gala RFDTC își propune să asigure participarea unui număr de minimum 20 tineri designeri și să atragă în sală aproximativ 1000 de spectatori.

 

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Colecția de bijuterii Disney x Pandora ne încurajează să alegem un stil impunător

Vara aceasta, Pandora celebrează „Regele Leu”, cel mai nou film Disney, regizat de Jon Fav…