Home Health & Beauty Ritualul tău de frumusețe

Ritualul tău de frumusețe

3 min read

Dimineața

Începeți ritualul de frumusețe prin curățarea feței cu un gel de curățare, pentru a îndepărta cu grijă impuritățile acumulate peste noapte fără a vă usca pielea, apoi revitalizați-vă pielea cu o loțiune tonică.

Aplicați apoi o cremă hidratantă, pentru a reda fermitatea pielii și pentru a o proteja de deshidratare.  

Seara

Nu uitați să vă demachiați, acesta este unul dintre gesturile cheie pentru a încetini apariția semnelor de  îmbătrânire  pe piele, care altfel nu poate respira sub machiaj și impuritățile acumulate în timpul zilei.

Pe timp de noapte, pielea este mai permeabilă și microcirculația este accentuată. Acest lucru o face mai receptivă la îngrijire. Vă recomandăm să aplicați pe timp de noapte un tratament bogat în ingrediente active anti-îmbătrânire. 

Ne protejăm de soare

Nu uitați că soarele vă atacă pielea indiferent de sezon. Aplicați o protecție adecvată la soare, chiar în afara sezonului de vară (SPF 15 în zilele însorite de toamnă și iarnă, minim SPF30 primăvara și SPF50 vara). Puteți, de asemenea, să combinați protecția solară foarte puternică și îngrijirea specifică vârstei. Puteți folosi creme antirid care combină filtre UVA și UVB cu Acid hialuronic, cea mai recomandată subtanță activă anti-îmbătrânire, de către dermatologi.

Nu neglijăm gâtul sau decolteul

Ele sunt adesea neglijate, dar gâtul și decolteul trebuie să fie răsfățate să rămână ferme și tinere. Nu le omiteți atunci când aplicați îngrijirea zilnică.

Pentru a lupta împotriva unei bărbii din ce în ce mai lăsată, sau chiar a unei bărbii duble, gândiți-vă la gimnastica facială. Un exemplu de exercițu este pronunțarea prin exagerare a literelor “X” și “O” de 50 de ori la rând. Tracțiunea exercitată asupra mușchilor gâtului ar trebui să provoace o creștere/ridicare ușoară a pieptului.

 

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

PRO sau CONTRA cezariană

După ce vestea că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de…