Home LifeStyle Top 5 Personaje feminine iconice

Top 5 Personaje feminine iconice

5 min read

Femeile au inceput sa ocupe un loc extrem de important in societatea contemporana. Iar cand vine vorba de filme, se pare ca lucrurile au inceput sa ia o intorsura foarte favorabila pentru acestea. Desi suntem nevoite sa facem diferenta intre viata si film, de cele mai multe ori, este aproape imposibil sa nu te regasesti in cel putin unul dintre aceste persoanje, de la care cel mai probabil ai ce invata. Iar daca ma intrebi pe mine, nu strica niciodata sa ai un model in viata, chiar daca este unul fictiv.

Pentru ca in ultima vreme au aparut tot mai multe personaje iconice, care pot fi o inspiratie buna pentru multe dintre noi, ti-am pregatit un top cu cele mai interesante persoanje din seriale si filme, pe care trebuie sa le cunosti.

1. Blair Waldorf (Gossip Girl)1Celebrul personaj din Gossip Girl reprezinta idealul de femeie independenta si puternica, pe care nu o doboara niciun fel de obstacol si care este dispusa sa faca aproape orice pentru a-si indeplini scopurile. Avand o grija deosebita de felul in care arata,  cum se comporta in societate, si de felul in care este perceputa de cei din jur, Blair este un model de urmat pentru acelea dintre noi care sunt in cautarea succesului.

 2. Katherine Pierce (The Vampire Diaries)2

Cineva a spus odata ca nu e nimic rau in a fi putin egoist. In cazul lui Katherine, egoismul este dus la extrem. Cu toate acestea, este genul de femeie puternica, pe care nu o doboara nimic si care, datorita unei incredere uriasa in propria persoana, a invatat ca in viata te poti baza doar pe propriile puteri si cam atat.  Este un personaj interesant, de la care cu totii putem invata cate ceva.

 3. Harley Quinn (Suicide Squad)3

De la Harley Quinn putem invata ca este ok sa-ti exprimi personalitatea si ca indiferent de cat de dificil esti ca om, vor fi mereu persoane cu care vei rezona si cu care te vei intelege. Este un personaj interesant care duce la extrem ideea de nebunie si reuseste cu maiestrie sa transforme asta intr-un lucru pozitiv.

4. Brooke Davis (One Tree Hill)4

Fata care a obtinut tot ce si-a dorit vreodata. Este usor sa rezonezi cu un astfel de personaj deoarece fiind vorba despre un serial realist, situatiile de viata prin care trece ea, sunt foarte familiare. Brooke te invata cum sa iti depasesti fricile, sa iti apreciezi adevarata valoare si sa ai incredere in propriile forte, precum si faptul ca ambitia si dorinta pot fi cele doua chei catre success si mai ales catre o viata fericita.

5. Octavia Blake (The 100)5

Desi este o situatie dusa la extrem, evolutiile Octaviei pe parcursul serialului sunt foarte interesante. De la fata cuminte si timida s-a transformat intr-o adevarata razboinica. De la ea putem invata ca in viata nu trebuie sa lasi nimic sa te doboare si ca in lupta pentru fericire, este nevoie sa infrunti obstacolele si piedicile cu capul sus.

Load More Related Articles
Load More By Revista FPM
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Despre Maroko sau cum am descoperit comoditatea

A venit vremea rece si căutam altfel de comoditate si utilitate pentru haine. De aceasta d…