Home Fashion Accessories Ochelarii de soare potriviti tipului tau de fata

Ochelarii de soare potriviti tipului tau de fata

2 min read

Ochelarii de soare nu mai sunt demult un simplu accesoriu menit sa ne protejeze ochii de razele prea puternice ori de lumina orbitoare a diminetii. Marii designeri i-au transformat in adevarate bijuterii, facand risipa de imaginatie si creativitate atunci cand au creat modelele. Cu toate acestea, oricat de mult ne-ar incanta privirea o pereche sau alta, e indicat, totusi, sa tinem cont si daca se potrivesc sau nu tipului nostru de fata.

  1. Pentru persoanele cu fata ovala, caracterizata prin fruntea si obrajii rotunjiti, din fericire se potriveste orice pereche de ochelari. Optiunea cea mai des intalnita la doamne si domnisoare este rama “ochi de pisica”.

[easy-image-collage id=8685]

2. Pentru fetele rotunde, cu frunte lata si obraji rotunzi cea mai potrivita rama de ochelari este cea rectangulara sau cu varfuri ascutite.

[easy-image-collage id=8688]

3. Fetele patrate, cele cu frunte lata si maxilare puternice sunt incadrate armonios de ochelarii cu rame rotunde sau ovale.

[easy-image-collage id=8691]

4. O fata rectangulara, adica alungita, necesita niste rame menite sa accentueze latimea fetei, iar pentru asta, cele mai potrivite sunt  acelea care au partea de sus evidentiata, marginile rotunde si bratele groase.

[easy-image-collage id=8694]

 

5. Persoanele cu fata in forma de inima, pentru ca au fruntea lata si maxilarul si barbia mici, ar fi bine sa aleaga o rama fara contur, cat mai discreta si cat mai ingusta.

[easy-image-collage id=8697]

Abia dupa ce ai aflat cu ce pereche de ochelari ti-ar sta cel mai bine, poti sa pleci la cumparaturi si apoi sa faci furori pe unde te duci datorita felului impecabil in care arati in aceasta vara.

Load More Related Articles
Load More By Nouria Nouri
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anca Sigartau: ”Hainele personajului ne ajuta sa acceptam conventia”

Rubrica “Omul si rolul” este menita sa aduca in fata publicului actorii care imbraca si de…