Home LifeStyle O singură platformă, peste 500 de experiențe memorabile

O singură platformă, peste 500 de experiențe memorabile

9 min read

Un singur loc unde poți descoperi peste 500 de experiențe memorabile! Sună bine, nu? În 2008, Alecsandra și Dan Ioniță, soție și soț, își dau seama de potențialul unei astfel de afaceri și pornesc pe un drum neexplorat până în acel moment în țara noastră. După doi ani de căutări și documentare pe site-urile similare din Europa, în 2010, Smart Experience începe efectiv să facă fericiți din ce în ce mai mulți români, prin cadourile de tip experiență pe care le pune la dispoziția celor care sunt în pană de idei atunci când vine vorba de daruri cu însemnătate.

O singură platformă, peste 500 de experiențe memorabileCum au ajuns să dezvolte o asemenea platformă în România? Ideea a venit natural, ca urmare a căutării unui cadou potrivit pentru un prieten bun, aventurier convins. Și-au dat seama că variantele clasice nu sunt un răspuns, așa că au contactat o firmă care oferea servicii de salt cu parașuta și au reușit să improvizeze un voucher pentru a-i fi făcut cadou. Cadoul a fost primit cu entuziasm și uimire. A fost atât de apreciat încât cei doi parteneri și-au dorit să ofere în continuare experiențe de neuitat.

Principiul după care funcționează platforma este destul de simplu. Fie că vrei să achiziționezi experiențe memorabile pentru tine, fie că îți dorești să le faci cadou, platforma îți pune la dispoziție peste 500 de variante de pachete, în orice colț al României. Tot ce trebuie să faci este să alegi orașul și categoria din care ai vrea să facă parte experiența și să adaugi pachetul în coș. Urmează completarea unor câmpuri pentru personalizarea voucherului și emiterea facturii. În numai câteva minute, vei primi pe mail un voucher personalizat și o broșură cu informații utile despre pachetul ales.

O singură platformă, peste 500 de experiențe memorabileDacă ai ales să primești voucher-ul tipărit, un curier ți-l va livra a doua zi. Vei avea apoi la dispoziție șase luni pentru a te bucura de experiență (aceasta este valabilitatea standard a voucherelor). Pentru a programa activitatea, tot ce trebuie să faci este să contactezi departamentul de client service al platformei și să faci rezervarea.

De-a lungul celor 10 ani, portofoliul de activități SmartExperience a crescut spectaculos, în acest moment compania colaborând cu peste 200 de furnizori de experiențe de tot felul, de la echitație în diverse zone ale țării, până la pachete de relaxare la SPA, plimbări cu avionul peste munți, peste marile orașe ale României sau chiar deasupra litoralului, salt cu parașuta, zbor cu balonul, rafting, sailing, zbor cu parapanta, off-road, tir cu pistolul sau cu arcul, rapel, chiar și croaziere pe Marea Neagră.

La solicitarea clienților, anul trecut SmartExperience a introdus în portofoliu weekend-uri romantice în diverse zone turistice ale României, vouchere valorice, precum și evenimente deschise, unde oricine se poate înscrie pentru a încerca diverse experiențe.

Reunite sub umbrela Active Days, evenimente deschise în care participanții iau parte la tot felul de activități inedite, se bucură în ultima perioadă de un real succes. Acest trend demonstrează setea tot mai crescută a românilor pentru adrenalină și experiențe once in a lifetime.

O singură platformă, peste 500 de experiențe memorabile

”În vara lui 2017, ne-am hotărât să organizăm o zi de sailing la Marea Neagră. Inițial, am gândit evenimentul pentru 20 de participanți și am închiriat 2 veliere. După ce am anunțat activitatea pe Facebook, solicitările de participare nu se mai opreau, ajungând în final la un eveniment cu peste 70 de persoane – ne-am oprit la acest număr pentru că era maximul de veliere disponibile în port pentru acea zi. Ne-a uimit și ne-a bucurat în egală măsură succesul pe care l-a avut acest eveniment, încurajându-ne șă continuăm proiectul Active Days. Vedem potențialul formării unei comunități de români activi, dornici șă experimenteze și să cunoască tot mai mult.” – Dan Ioniță, owner SmartExperience.ro.

O singură platformă, peste 500 de experiențe memorabileMai mult decât atât, voucherele SmartExperience au devenit și o variantă de recompensare a angajaților din marile corporații. La finalul anului 2017, foarte multe companii au ales să mulțumească angajaților pentru performanțele de peste an, dăruindu-le vouchere valorice, pentru a-și alege orice tip de experiență de pe platformă.

”Credem în business-ul nostru pentru că realitatea de zi cu zi ne demonstrează necesitatea acestei platforme. Când faci un cadou, acesta trebuie să bucure cât mai mult omul, să fie personal, inedit și să nu fie uitat prea ușor. Ce poate fi mai potrivit decât o experiență care îi va tăia răsuflarea?” –  Alecsandra Ioniță, acționar SmartExperience.ro.

Să fie acesta noul trend în materie de cadouri în România? Tu cui i-ai oferi un astfel de cadou?

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Dermabraziunea – tu știi când trebuie apelat la ea?

Dermabraziunea este o tehnică de corecție care absoarbe straturile superficiale ale pielii…